Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
Array

9 εκ. Ευρώ πριμ για τους συνεργάτες των Γερμ ανών στον ΟΤΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποθρασύνθηκε η διοίκηση της DeutscheTelekom!
α) Εκμεταλλευόμενη το κλίμα ασυλίας που απολαμβάνει από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια τους που τα μπουκώνει με διαφήμιση.
β) Αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο που ψήφισαν οι μνημονικές κυβερνήσεις τα τελευταία 2,5 χρόνια.
γ) Την εκφυλισμένη και καλολαδωμένη «με συνδικαλιστικούς μισθούς, πολυτελή αυτοκίνητα κ.λ.π.»συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΟΜΕ-ΟΤΕ που συναλλάσσεται μαζί της.
δ) Την επικυριαρχία του γερμανικού ιμπεριαλισμού που επιτίθεται λυσσαλέα στη χώρα και στον ελληνικό λαό, η διοίκηση Τσαμάζ αποθρασύνθηκε τελείως.
Περικόπτει θέσεις εργασίας, μειώνει τους μισθούς, αθετεί αυθαίρετα συμβατικές τηςυποχρεώσεις, καταργεί μονομερώς ΣΣΕ.
Τελευταίο τους κατόρθωμα:
Ο πρόεδρος του ομίλου ΟΤΕ Μ.Τσαμάζ αποφάσισε για τον εαυτό του, τους γύρω απ’ αυτόν χρυσοκάνθαρους και τα μεταλλαγμένα υπηρεσιακά στελέχη πρασινο-μπλε κοπής που είχαν τοποθετηθεί με ρουσφέτι με προχθεσινή του απόφαση να μοιράσει 9 εκ. ευρώπριμ!
Το φύλλο συκής γι αυτή την απόφαση αποτελούν τα κέρδη που παρουσίασε ο ΟΤΕ το 2011 και τα306 εκ ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2012.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει προς όλες τις κατευθύνσεις με τον πιο περίτρανο τρόπο πόσοεγκληματική ήταν η παράδοση του ΟΤΕ από τη μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που τον εκχώρησε για 390 εκ ευρώ!
Οι γερμανοί πήραν τα λεφτά τους πίσω και άρχισαν να σωρεύουν σημαντικά κέρδη.
Ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις μοιράζουν πριμ στους υποτακτικούς τους, διευθυντές καιπροϊσταμένους αντίστοιχες με το βαθμό υποταγής των τελευταίων.
Αυτό έρχεται να προστεθεί μετά την επιβράβευση προς την υπηρεσιακή νομενκλατούρα που μετά τοκόψιμο με την κατάπτυστη ΣΣΕ (D.T – ΟΜΕ-ΟΤΕ ) μείωση κατά 12% των αποδοχών όλων των εργαζόμενων, σ’ αυτούς τους τα ξανάδωσε!
Η ΑΣΕ και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ πληροφορούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τηνεολαία που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη περίοδο για τα αίσχη της γερμανικής διοίκησης του ΟΤΕ που αποτελούν πρόκληση προς όλο τον ελληνικό λαό.
Επισημαίνουμε ότι:
1. Τα 306 εκ. ευρώκέρδη που είχε ο ΟΤΕ το πρώτο τρίμηνο του 2012 είναι όσα ακριβώςκέρδισε οπροϋπολογισμόςαπό το κόψιμο συντάξεων του β’ μνημονίου.
2. Ο πρόεδρος του ΟΤΕ Μ.Τσαμάζ αμείβεται με…. το ευτελές πόσο των 500.000 ευρώ περίπου, οιΓ.Διευθυντές με πάνω από 250.000 ευρώ κ.ο.κ. Ακόμα και ο τελευταίος προϊστάμενος υπηρεσίαςαμείβεται εκτός των άλλων με επίδομα θέσης 860 ευρώ το μήνα! Όσα δηλαδή παίρνουν τρεις εργαζόμενοι συνολικά της Ote-plus που αμείβονται με 255,50 ευρώ μεικτές αποδοχές!
3. Αν περιορίζονταν οι προκλητικές αυτές αμοιβές τωνG-old-enboysτου ΟΤΕ θα μπορούσαν να ανοίξουν χιλιάδες θέσεις εργασίας για τους εργαζόμενους και τη νεολαία που μαστίζεται από τη φτώχεια και την ανεργία.
4. Τα τιμολόγια του ΟΤΕ και της Cosmote (με τη φιλική συνδρομή της ΕΕΤΤ) παραμένουν υψηλάπαρά τις υποκριτικές εξαγγελίες της Φράου Μέρκελ ότι στοχεύει στη μείωση των προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα κατά 30%.
Η ΑΣΕ καλεί τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον ΟΤΕ, ναβγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα για όλα όσα έκαναν με τις μίζες, τη Siemens και την εκχώρηση του ΟΤΕ και να επανεξετάσουν τη στάση τους σε ότι αφορά την επανακοινωνικοποίησητου ΟΤΕ και την επαναφορά του στο Ελληνικό Δημόσιο, στην ελληνική κοινωνία και στους εργαζόμενους.
Ιδιαίτερα καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να μην υπεκφεύγει, αιφνιδιασμένος από την επίθεση των διαπλεκόμενων κομμάτων και ΜΜΕκαι να πάρει καθαρή θέση στο μεγάλο αυτό ζήτημα.
Ο ΟΤΕ ανήκει στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το γερμανικό!
ΑΣΕ Αθήνα: 10-06-2012
Τα καλολαδωμένα ΜΜ”Ε” κρύβουν την έσχατη προδοσία πίσω από την παράνομη εκχώρηση του ΟΤΕ στους Γερμανούς. Ενός οργανισμού εθνικής σημασίας που οι κρατικοδίαιτοι κηφήνες απαξίωσαν διορίζοντας όλη την πλέμπα της πράσινης νομενκλατούρας και αφού υπέγραψαν τις συμβάσεις με τη Siemens που πληρώνει με το μνημόνιο σήμερα ο Ελληνικός λαός, τον παρέδωσαν.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ