15/05/2021

Ανατροπή σκηνικού ΣΟΚ: Οι Ευρωπαίοι ζητούν δανεικά από την Ελλάδα!!!

Array

Ραγδαίες οι εξελίξεις λίγες μέρες πριν  την Σύνοδο Κορυφής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ματιού, στην επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής αναμένεται μια εντυπωσιακή ανατροπή σκηνικού.

Συγκεκριμένα, με το που έμαθαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες οτι την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Μέγας Δανειστής, αποφάσισαν να αλλάξουν γραμμή πλεύσης. Γνωρίζοντας οτι παραμένει μακράν ο πιο καλοπληρωμένος αρχηγός κράτους, με αμοιβή υψηλότερη ακόμα και από τον Ομπάμα, οι αρχηγοί των κρατών της ΕΕ αναμένεται να σχηματίσουν ουρά προκειμένου να εξασφαλίσουν κανα δανειάκι από τον Κάρολο.

Ο Ραχόι για παράδειγμα, που έχει ένα σπιτάκι στην Μαρμπέγια που παραμένει γιαπί από τότε που άρχισε η κρίση και θέλει να το τελειώσει.

Ο Μόντι, που έχει βάλει στο μάτι μια βιλίτσα (στα ιταλικά: “Kolospito”) στο Lago di Como.

Η Μέρκελ που χρειάζεται καινούρια σακάκια αφού τα παλιά της έχουν όλα σχιστεί στις μασχάλες από τους πανηγυρισμούς σε κάθε γκολ του Γιούρο.

Όλοι αναμένεται να παρελάσουν μπροστά από τον Μέγα Δανειστή, που έχει το know-how σε τέτοιου είδους “διευκολύνσεις”.

lianis papoulias mimi

ΦΩΤΟ: Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη σύνοδο Κορυφής της Ε. Ε. (πρώτος από δεξιά)

http://amantomatimou.wordpress.com/2012/06/26/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CE%B6%CE%B7/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ