19/05/2021

Βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του Κώστα Καραμανλή.

Array

20120626-215300.jpgΠριν από λίγο η κυρία Σπυράκη στο Mega, “αποκάλυψε” ότι συζητήθηκε και το όνομα του κυρίου Αράπογλου για την διαδοχή στο ΥΠΟΙΚ, η λύση αυτή όμως δεν προκρίθηκε, επειδή λέει “Παραπέμπει στην διακυβέρνηση Καραμανλή”.
Έχοντας ως δεδομένο ότι ο τ. Πρωθυπουργός ουδέποτε πρότεινε οποιοδήποτε όνομα και το ότι η κυρία Σπυράκη καλύπτει το ρεπορτάζ της Συγγρού και όχι της Ιπποκράτους, καλό θα είναι να ξεκαθαριστεί:
1. Ότι η κυρία Σπυράκη εξέφρασε τις γνωστές προτιμήσεις του Mega. Διότι εάν υπάρχει ακόμα κάποιος τόσο ανεγκέφαλος στην Συγγρού, που να θεωρεί βαρίδι τον Καραμανλή, ας
του δώσει πίσω και το έξτρα 10% που πήρε λόγω της δήλωσης του.
2. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τίμιος πολίτης, που να θεωρεί προτιμότερο το συφερτό του Σημίτη που σηκώθηκε από τον πολιτικό τάφο, από τους συνεργάτες του Καραμανλή.

Γιατί τη νεκρανάσταση της συμμορίας Σημίτη, την προτιμούν αυτοί που θέλουν την Ελλάδα στον τάφο. Είναι άλλωστε οι καταλληλότεροι να ολοκληρώσουν το βρωμερό έργο εκποίησης της χώρας που οι ίδιοι ξεκίνησαν.

Ας μάθουμε λοιπόν εάν οι νταβατζήδες έχουν ομοϊδεάτες σε “δεξιά” γραφεία. Δεν μιλάμε βεβαίως για κάποιους γραφικούς που επιμένουν ότι “δεν φταίει το μνημόνιο για την χρεοκοπία”. Φταίει προφανώς η ατυχία της Ελλάδας. Όλη την τύχη οι Βαΐτσηδες την πήραν διάολε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ