9/05/2021

Που θα κάτσουν τα κόμματα στη Βουλή

Array

20120627-005438.jpgΣύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, όλα είναι έτοιμα για την ορκωμοσία της Πέμπτης με τα κόμματα να καταλαμβάνουν γραφεία και θέσεις στα έδρανα της νέας Βουλής.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ θα διατηρήσει τα γραφεία της στους χώρους που της είχαν διατεθεί και θα παραμένει στο δεύτερο όροφο. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει επίσης στο δεύτερο όροφο του κτηρίου αλλά επεκτείνεται με γραφεία που διατέθηκαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα από χώρο που μέχρι πρότινος είχε το ΠΑΣΟΚ το οποίο αντίστοιχα περιορίζεται σε λιγότερα γραφεία επίσης στον δεύτερο όροφο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φιλοξενηθούν στον πρώτο όροφο σε γραφείο που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε τη γραμματεία του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα χρησιμοποιήσουν γραφεία στον πρώτο όροφο του κτηρίου που διατηρούσε μέχρι πρότινος ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος κοντά σε αυτά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ της παραχωρήθηκε ένα ακόμη γραφείο για να καλυφθούν οι ανάγκες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η Δημοκρατική Αριστερά “μετακομίζει” από το ισόγειο στον δεύτερο όροφο εκεί που μέχρι πρότινος είχε τα γραφεία του ο ΛΑΟΣ και θα γειτονεύει με το ΚΚΕ, το οποίο παραμένει στο χώρο που είχε στο δεύτερο όροφο και πριν από τις εκλογές.

Η διάταξη στα έδρανα της Βουλής

Στις πέντε πτέρυγες από δεξιά προς τα αριστερά κάθονται το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς στα έδρα της αριστερής πλευράς ακριβώς πάνω από του βουλευτές του ΚΚΕ. Στο ακριβώς αντίθετο άκρο βρίσκονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πίσω από τους βουλευτές του Πάνου Καμμένου.
prionokordela.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ