23/04/2021

Αποκάλυψη: Έξωση στο ΠΑΣΟΚ και απ’ τη Χ. Τρικούπη!

Array

Το σκεφτόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ, το νέο, υπερσύγχρονο (και πανάκριβο) κτίριο της Ιπποκράτους, που εγκαινιάστηκε ως έδρα του επί ΓΑΠ.
Όχι ότι μπορεί να κάνει και άλλο. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, που το νοικιάζει (για 70.000 ευρώ το μήνα) έχει να πάρει ενοίκιο εδώ και επτά μήνες και, προχωρά τις διαδικασίες για έξωση.

Όμως, το κόμμα κινδυνεύει να μείνει άστεγο. Γιατί, αν ο Ευ. Βενιζέλος έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ θα “επιστρέψει” στο παλιό του κτίριο (το οποίο διατηρεί), στη Χαριλάου Τρικούπη, αυτό δεν γίνεται. Όπως αποκαλύπτει η iTabloid, του κάνουν έξωση και από εκεί!
Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Χαριλάου Τρικούπη, ο επιχειρηματίας Σίμος Εφραίμογλου (εισαγωγικός οίκος χαλιών), έχει και αυτός να λάβει ενοίκια από το ΠΑΣΟΚ, εδώ και οκτώ μήνες. Το νοίκι, ανέρχεται στις 11.000 ευρώ το μήνα. Κάντε τον υπολογισμό του “φεσιού”.
Χθες, ο επιχειρηματίας προχώρησε στο (προ)τελευταίο του όπλο: Εξέδωσε διαταγή πληρωμής! Στη διαταγή, με αριθμό 13361, ο επιχειρηματίας ζητά από το ΠΑΣΟΚ να εξοφλήσει τα ενοίκια εντός ενός μήνα, πριν προχωρήσει σε έξωση.
Με δεδομένο ότι τα φέσια του ΠΑΣΟΚ φτάνουν, όπως έχει πει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τα 130 εκατομμύρια ευρώ και ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ετοιμάζεται να ασκήσει διώξεις σε τραπεζικά στελέχη για τα θαλασσοδάνεια που χορήγησαν (και) στο ΠΑΣΟΚ, το να λάβει τα ενοίκια, είναι μάλλον απίθανο. Ό,τι και να βρουν οι ορκωτοί λογιστές που ψάχνουν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, ερευνώντας οικονομικά σκάνδαλα με τζακούζι και personal trainers, η ζημιά έχει ήδη γίνει. Το ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη χρεοκοπία…
Επισημαίνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστάει δεκάδες ενοίκια και σε πολλά άλλα κτίρια, όπως στη Ροδόπη (Νομαρχιακή Επιτροπή), την Κομοτηνή (ήδη έγινε έξωση και κατάσχεση της περιουσίας) και πολλά ακόμα. Και αυτοί, θα φτιάξουν την οικονομία της χώρας, όταν δεν μπορούν να φτιάξουν τα του οίκου τους;
Πηγή: www.itabloid.gr/?p=3993

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ