13/04/2021

Διορίζεται "Ανθύπατος" στο Προτεκτοράτο «Ελλάδα»…

Array

cebfceb9cebacebfcebdcebfcebcceb9cebaceae cebacf81ceafcf83ceb7 cf83cf84ceb7cebd ceb5cebbcebbceacceb4ceb1 cf80cebfceb9cebfceaf cf89cf86Στις 25-6-2012 είχαμε πει ότι Επίτροπο της Ελλάδας φέρνει η «επαναδιαπραγμάτευση». Σήμερα λοιπόν,  όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα real.gr, προκηρύχθηκε και επίσημα η θέση του επιτρόπου της Ελλάδας. Η επίσημη ονομασία του θα είναι «Επίτροπος επί του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας», ανεπίσημα, (μεταξύ σοβαρού και αστείου) θα λέγεται «Ανθύπατος». Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα επιλέχτηκε ήδη και το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Η έδρα του θα είναι μόνιμα στην Αθήνα.  Με αυτόν τον τρόπο, λέει το δημοσίευμα της real.gr, οι δημοσιονομικές αποκλίσεις θα ελέγχονται ευκολότερα και θα ζητούνται άμεσα οι κατάλληλες διορθώσεις.
Αφού λοιπόν, έχει καταλυθεί πλήρως η Εθνική μας Κυριαρχία και αφού….. στην ουσία ο πραγματικός Κυβερνήτης του Προτεκτοράτου «Ελλάδα» θα είναι ο νέος ανθύπατος, αναρωτιόμαστε τι ακριβώς θα κάνει ο Σαμαράς, η νεοεκλεγείσα τρικολόρε συγκυβέρνηση και οι 300 της Βουλής, οι οποίοι, εκτός των άλλων κοστίζουν και πανάκριβα στον σκληρά φορολογούμενο ελληνικό λαό;;;
Ειδικά εκείνο το αριστερό πρόσημο (ΔΗΜΑΡ) τι θα κάνει; Το αριστερό εξαπτέρυγο του Ανθύπατου;
Για όσους ακόμα εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μέχρι τώρα είχαμε ένα “δημοκρατικό” πολίτευμα και όχι μια ολιγαρχία συμφερόντων, είναι καιρός να σκεφτούν μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πλέον το Σύνταγμά μας και να εκδημοκρατίσουμε το πολίτευμά μας, περνώντας την εξουσία στο λαό.
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ