12/04/2021

Σαμαράς – Στουρνάρας «Ο καλός μπάτσος – ο κακός μπάτσος»…

Array

samaras stournarasΣύμφωνα με πληροφορίες, το περιβάλλον του πρωθυπουργού διέρρευσε, μετά την συνάντηση με την τρόϊκα, ότι ο κ. Σαμαράς επισήμανε στην τρόϊκα πως το μνημόνιο δεν βγαίνει. Την ίδια στιγμή όμως, ο υπουργός του επί των οικονομικών κ. Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στους Financial Times δήλωσε ότι το πρόγραμμα έχει πέσει έξω από τους στόχους και πως θα πρέπει πρώτα να επιτύχουμε τους στόχους και μετά να θέσουμε θέμα επαναδιαπραγμάτευσης.
Γίνεται πλέον φανερό σε όλους ότι ο κ. Στουρνάρας, δεν επιλέχτηκε τυχαία. Επιλέχτηκε για έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ο μεν…. λόγος του κ. Σαμαρά θα απευθύνεται στο εκλογικό του ακροατήριο, ο δε λόγος του κ. Στουρνάρα θα απευθύνεται στους δανειστές. Δηλαδή ο μεν κ. Σαμαράς θα χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων του, ο δε κ. Στουρνάρας θα ικανοποιεί τις εντολές της τρόϊκας.
Βλέπουμε λοιπόν να παίζονται ενώπιον των έκπληκτων ψηφοφόρων, οι ρόλοι του καλού και του κακού «μπάτσου» ή διαφορετικά να εφαρμόζεται η μέθοδος του «Σκωτσέζικου ντους», προκειμένου να σπάσουν ψυχολογικά οι Έλληνες και να δεχτούν αμαχητί το μοιραίο.
Θα θέλαμε όμως να ξέραμε τι λέει για όλα αυτά εκείνο το «αριστερό πρόσημο» του μνημονίου (ΔΗΜΑΡ);
Έχει χώσει βαθιά το κεφάλι στην άμμο ή κάνουμε λάθος;
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ