13/04/2021

ΠΕΘΕΡΑ ΜΑΛΑΜΑ Ο ΑΚΗΣ!

Array

(τον έκαψε)!!!
Κάποιος να θυμίσει στον διωκόμενο αγωνιστή ότι στην φυλακή εκτός απο την νυν σύζυγο του, βρίσκεται και η κόρη του. Εκτός εάν αυτή είναι “ενοχη”, γι’ αυτό και η σιωπή του αριστερού, προοδευτικού σοσιαληστή.
Από την Σοφία Τ.
[τι κάνει η μάνα για να σώσει την κόρη της. Πρέπει να του τα φύλαγε καιρό του Τσοχατζόπουλου]
Η πεθερά του Τσοχατζόπουλου «τα βάζει» μαζί του και λέει πως η κόρη της δεν φταίει! Το γάντι στον Άκη Τσοχατζόπουλο ρίχνει η… πεθερά του! Η Γεωργία Σταμάτη, μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, «τα βάζει» με το γαμπρό της
και όσους κατηγορούν την κόρη της, λέγοντας: «Εκείνος πρέπει να κάτσει στη φυλακή, αν έχει κλέψει. Η κόρη μου δεν έχει καμία ευθύνη. Η Βίκυ ήταν… όνομα ως σύζυγος υπουργού, άρα δικαιούτο να έχει και κάποια πραγματάκια(σχόλιο: πραγματάκια το μισό Λονδίνο και Παρίσι σε ρούχα;!)… Και συνεχίζει τονίζοντας πως «αν ο Τσοχατζόπουλος έχει μυστικά να τα βγάλει μόνος του. Να γίνει δικαστήριο και να φυλακιστεί αν έχει πράξει άσχημα». Μάλιστα συμφωνεί με την κόρη της, πως η ζωή της ήταν αυτή της… μέσης Ελληνίδας! «Σαν μια μέση Ελληνίδα έζησε η Βίκυ(σχόλιο: πόσες μέσες Ελληνίδες έχουν νεοκλασικό;). Ήταν στο σπίτι της και μεγάλωνε το παιδί της. Δεν ήταν καμιά αριστοκράτισσα, ούτε το έπαιζε αρχοντοκυρία. Δηλ. θέλετε να μην είχε τίποτα η κόρη μου που ήταν κάποιο όνομα;»(σχόλιο: ποιο όνομα μωρή βλαχάρα; Από το χωριό και την δουλίτσα την έπεσε στον Άκη και μεγαλοπιάστηκε) Και δεν σταματά εδώ, λέγοντας πως όλα τα κορίτσια αγοράζουν κάτι για το σπίτι τους: «Κι εσύ έχεις αγοράσει έπιπλα και κουρτίνες(σχόλιο: όχι όμως κορδόνι κουρτίνας € 2.500! Δεν το αγοράζουν όλες!) για το σπίτι σου, όπως όλες οι νέες κοπέλες. Όλες οι νέες έχετε. Η κόρη μου να μην είχε τίποτα; Ντροπή και άδικο μεγάλο(σχόλιο: άτιμη κοινωνία)! Η κόρη μου δεν έδωσε πολλά χρήματα για τις αγορές της. Έδωσε αυτά που άξιζαν στο σπίτι της. Όπως κι εσείς οι άλλες. Και το παίζετε κυρίες(σχόλιο: επίπεδο «κυρίας»… Κατίνας αυτό). Και μαγείρευε, και σιδέρωνε και έπλενε και δούλευε(σχόλιο: χαρωπή νοικοκυρά, δούλα και κυρά). Υπάρχει θεός και όλα εδώ πληρώνονται»(σχόλιο: και πληρώνονται όπως πρέπει στο ζεύγος αυτό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ