19/04/2021

Επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα

Array

20120709-011310.jpgΠυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός υποστηρίζοντας ότι τρομοκρατεί όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να διαλυθούν τα πάντα και να κυβερνήσει.
Απευθυνόμενος συγκεκριμένα στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Πείτε κύριε Τσίπρα στον κύριο Φωτόπουλο που επάξια εκπροσωπείτε ”Και αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις» ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε όσους ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ «αβανταδόρους του λόμπι της δραχμής».
Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος σε όλα τα κόμματα, σημείωσε ότι έχουν κάνει σοβαρά λάθη κατά το παρελθόν και ότι κανείς δεν είναι αναμάρτητος.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα «να κουνά το δάχτυλο στους άλλους» καθώς όλα τα κόμματα έχουν ευθύνες που φτάσαμε ως εδώ, πρόσθεσε.
Μάλιστα για τα κόμματα της αντιπολίτευσης ο κ. Σαμαράς είπε ότι αντιπροσωπεύουν το παλιό, την αντίσταση στην αλλαγή, την οπισθοδρόμηση και την χρεοκοπία. Το πάρτυ των ανεύθυνων συντεχνιών τελείωσε, δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Ο μόνος δρόμος για να αποφύγουμε την έξοδο από το ευρώ [EUR=X] , πρόσθεσε, είναι ανάπτυξη και επενδύσεις.
Σε αυτό το σημείο ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο απόθεμα περιουσίας και πρόσθεσε ότι από το καλοκαίρι του 2010 η ΝΔ έθεσε το θέμα της αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας.
Για την Ευρώπη είπε ότι γνωρίζει πως ταυτόχρονα με τη δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να υπάρχει και ανάπτυξη ενώ επεσήμανε ότι για να πετύχουμε οτιδήποτε, πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ.
Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι η ΝΔ ζητεί ενότητα, «αυτή την εντολή μας έδωσε άλλωστε ο ελληνικός λαός».
Ναυτεμπορική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ