9/03/2021

Ανυπόγραφες οι Δανειακές με EFSF..!

Array

Γράφει ο Πόρτα Πόρτα,
Το Ελληνικό Κονοβούλιο έχει εγκρίνει τα Σχεδια Δανειακων Συμβασεων με EFSF με τον νόμο Ν 4046 και έδωσε εξουσιοδότηση για υπογραφή Δανειακών Συμβάσεων και ενημέρωση Βουλής με τον Ν 4060.
Στον Ν 4046 αναφέρεται : Aρθρο 1, ¨Εγκριση Σχεδίου Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης…
ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4046 14/2/2012
[scribd id=100388762 key=key-1e24pars2fcgiyqo5q5u mode=list]
Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος,
του Σχεδίου του Mνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της
Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας.
Στον Ν 4060 συγκεκριμένα αναφέρεται : ( επισυν )
( Οι Τελικές !! Υπογεγραμμένες Δανειακές Συμβάσεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΈΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο Ν 4060 )
[scribd id=93883177 key=key-13oru8a1g0ivyrienb22 mode=list]
2. Παρέχεται στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και τον Πρόεδρο του Τ.Χ.Σ., η εξουσιοδότηση να εκπροσωπήσουν την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αντιστοίχως, και να υπογράψουν τη Σύμβαση που αναφέρεται στο άρθρο 1, μαζί με τα παραρτήματά της, με τις τυχόν αναγκαίες τροποποιήσεις για την αποκατάσταση λαθών ή τη διευκρίνιση ασαφειών του Σχεδίου που εγκρίνεται με το προηγούμενο άρθρο.
3. Η ισχύς της Σύμβασης που αναφέρεται στο άρθρο 1 αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της από όλα τα συμβαλλόμενα μέρη σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ειδικότερα καθορίζεται σε αυτήν. Με μέριμνα του Υπουργού Οικονομικών η Σύμβαση μετά την υπογραφή της από όλα τα προβλεπόμενα μέρη, διαβιβάζεται στη Βουλή για ενημέρωση.
Για να κατανοήσετε το μέγεθος της απάτης, με την ΠΝΠ 15 / 3-5-2012 ( ΦΕΚ Α’ 117, 4-5-2012 ) ο EFSF προκαταβάλλει την εισφορά του ενόψει της συμμετοχής του σε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των πιστωτικών ιδρυμάτων ( = ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ). Το μυστικό ? – Η προκαταβαλλόμενη εισφορά πραγματοποιήθηκε με ΤΙΤΛΟΥΣ=ΧΡΕΟΣ=ΟΜΟΛΟΓΑ έκδοσης του EFSF. Δανειστήκαμε Χρέος και όχι μετρητά η Κρατικές Εγγυήσεις.. όπως με Δανειακή Ι Μαίου 2010.
[scribd id=97174695 key=key-1ddh7db0nwzz6hfc738 mode=list]
Ο Δανεισμός σε Τίτλους-Χρέος EFSF ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 4046/4060..! OYTE ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ που ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ !! Οι Τίτλοι δλδ Δανεικά, ήρθαν Ελλάδα, πήγαν ΕΚΤ μπλοκαρίστηκαν και η ΕΚΤ έδωσε “χρήμα” όχι στο 100% αν και οι Τίτλοι EFSF είναι ΑΑΑ. ( επισυν )
ΕΡΩΤΗΣΗ… ποιό το κουπόνι των Τίτλων EFSF ? ( δλδ ποιό το κόστος Δανεισμού σε Τίτλους ) κανείς δεν γνωρίζει. Προβλέπεται σε Σχετική Υπογεγραμμένη Σύμβαση ? κανεις δεν γνωρίσει διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ !
Οι δε παράγραφοι 7&8 στο παραπάνω ΦΕΚ Α’ 117 είναι καταστροφικοί για ευνόητους λόγους ( μονομερής-απόEFSF- “παναμεταβίβαση Τίτλων” ) κλπ κοινώς τη βάψαμε… εάν ο EFSF απαιτήσει πίσω τους Τίτλους, τότε οι 4 Ελληνικές Τράπεζες θα πρέπει να βρουν τα 18δισ ( αν και πιστώθηκαν 25δισ!! στον ειδικό λογαριασμό ! και τα 7δισ δεν γνωρίζουμε που πήγαν.. ) ΜΕΤΡΗΤΑ να αγοράσουν τους Τίτλους από ΕΚΤ ( δεν γνωρίζουμε σε ποια αξία ούτε τη διαδικασία ούτε αμοιβες κλπ, εφόσον δεν υπάρχει σύμβαση… και να τους επιστέψουν στο πλυντηριο EFSF !… Λεφτά θα υπάρξουν ?
Εάν έιχαν υπογραφεί οι Σχετικές Συμβάσεις Δανεισμού ή αν θέλετε Χρηματοπιστωτικής Διευκόλυνσης,
α. Θα είχε ενημερωθεί το Ευρωκοινοβούλιο, γεγονός που δέν έχει συμβεί
β. Θα είχε ενημερωθέι η Βουλη των Ελλήνων όπως προβλέπεται στον Ν 4060, γεγονός που δεν έχει συμβεί
γ. Θα υπήρχαν αντίγραφα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
Γιατί δεν υπεγράφησαν οι Δανειακές Συμβάσεις ?
– Διότι εάν υπεγράφοντο τα ποσά θα ήταν δεδομένα, το κόστος Δανεισμού ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ, θα προέβλεπαν Δανεισμό σε Τίτλους=Χρέος EFSF, και δεν θα υπείρχε περιθώριο αλλαγής ποσών/κόστους, γεγονός το οποίο βολεύει τους Δανειστές. Με δεδομένο ότι δεν είναι γνωστή και η Εκθεση της Blackrock, τα κενά είναι ανυπολόγιστα.
θα μου πειτε.. μας βολευει..
Θα απαντήσω – ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.
– Οταν έρχονται χρήματα απο EFSF ( 12/3 – 10/5/2012 72,952 δισ Ευρώ με υπόλοιπο απο EFSF 70,7δισ και απο ΔΝΤ 25,6δισ ) ΜΑΥΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, τόσο το Ελληνικό Δημόσιο όσο και ο Δανειστης EFSF διαπράττουν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και ΑΠΑΤΗ, τοσο προς τον Ελληνικό όσο και τους Λαούς της Ευρώπης.
Εαν ένας – οποιοσδήποτε – με έννομο συμφερον κανει μήνυση στο Ελλήνικό Δημόσιο για ΑΠΑΤΗ/ΑΠΙΣΤΙΑ κατ Εξακολούθηση και Παραβίαση σειράς άρθρων του Ποινικού κώδικα αλλα και του Συντάγματος, τι θα συμβεί ? ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ και οι 2 εντεταλμένοι να υπογράψουν ( βασει ν 4060 ) κκ Βενιοζέλος και Προβόπουλος ( κατ αρχάς ) ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ.
Εαν ένας – οποιοσδήποτε – με εννομο συμφερον κανει μήνυση στον EFSF για ΑΠΑΤΗ/ΑΠΙΣΤΙΑ κλπ ΚΑΤΑ των Λαών οι οποίοι συμμετέχουν με κρατικές εγγυήσεις στα κεφάλαια του, η Ευρώπη θα καταρρεύσει σε μία ημέρα.
Εαν ένας – οποιοσδήποτε – Πολίτης της Ευρωζώνης, με εννομο συμφερον ( εφόσον Δανείζει ) κανει μήνυση στο Ελληνικό Δημόσιο για ΑΠΑΤΗ, τι θα συμβεί? Ποιό δικαστήριο θα μας δικαιώσει?-ΚΑΝΕΝΑ, Πόσα θα πληρώσουμε αποζημέιωση? – ΑΠΕΙΡΑ.. τόσα όσα ζητήσουν.-
Εαν ένας – οποιοσδήποτε – Ελληνας Πολίτης, με εννομο συμφερον ( εφόσον Δανείζεται ΜΑΥΡΑ ) κανει μήνυση στον EFSF για ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και απαιτήσει όσα τρις Ευρώ θελει… ποιό δικαστήριο θα του τα αρνηθεί ? τι θα συμβεί στην Ελλάδα? τι στις Αγορές ? τι στην Γερμανία πχ ?
Εαν ένας – οποιοσδήποτε – Ελληνας Πολίτης, με εννομο συμφερον ( εφόσον Δανείζεται ΜΑΥΡΑ ) κανει μήνυση στους εντεταλμένους απο Ελληνικό Κοινοβούλιο να υπογράψουν τις Δανειακές Συμβάσεις, κκ Βενιζέλο και Προβόπουλο για ΑΠΑΤΗ/ΑΠΙΣΤΙΑ/ΞΕΠΛΥΜΑ Συσταση κ Συμμωρία, θα τους βαλει φυλακή σε 24 ώρες και φυσικά θα πέσει η Συνκυβέρνηση, ενω πολλοί θα κληθούν σε απολογία είτε για δόλο είτε για πρόθεση…!
Η ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ και το ΞΕΠΛΥΜΑ διενεργήθηκε σε ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ με Σύσταση Συμμωρίας.
Είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ή ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ( ΟΧΙ ΣΧΕΔΙΑ ) και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ( από αντισυμβαλλομένους!! – προσοχή ) ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ EFSF.
Δανειζόμαστε ΜΑΥΡΑ, Δανείζουν ΜΑΥΡΑ, πληρώνουμε ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ η ΚΟΥΠΟΝΙ-στα 25δισ Τίτλους Ανακεφαλαιοποίησης Τραπεζών. Τι ακριβώς κάνουμε?
Γιατί παρανομούμε κατ αυτόν τον τρόπο? – οι Υπεύθυνοι στην Ελλάδα, νομίζουν ότι έχουν κάποιου είδους ασυλία, διότο κανείς δεν ασχολείται με την ουσία !
Γιατί παρανομούν με αυτό τον τρόπο οι Δανειστές ? διότι κανείς δεν ασχολείται με την ουσία. Ολοι θεωρούν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι έχουν υπογραφεί συμβάσεις. Αλλα δεν..
Να μην ξεχνούμε ότι στό κόλπο ειναι και το ΔΝΤ και η κα Λαγκάρντ με 25,6δισ, η οποία “δεν έχει διάθεση ν ασχοληθεί με την Ελλάδα” Εαν ασχοληθεί η Ελλάδα μαζί της τι θα πάθει τόσο η ίδια όσο και ο Οργανισμός στον οποίο προεδρεύει?
Εχουν ορκισθεί να φυλάσσουν το Σύνταγμα και τους Νόμους. Με τις πρακτικές τους έφεραν την Ελλάδα σε κατάσταση Εθνικού Κινδύνου και Ασφάλειας.
Τι θελουν? Εθνικη Ομαδα Στρατηγικης Διαπραγματευσης ?
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.
ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.
Η λογική των ΑΠΑΤΕΩΝΟΓΙΔΙΩΝ, “δεν υπογραφω για να μην μπω φυλακη”… δε δουλευει.. εχω να τους ενημερωσω οτι ο φακελος καιει, και καλα θα κανουν απλα ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, και ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΥΡΙΟ πρωι σαν ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσικά πλοία έριξαν πυραύλους σε φιλοτουρκικούς στόχους

Συμφωνα με Τουρκικό δημοσιευμα οι ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι είχαν στόχο τις φιλοτουρκικές ομάδες που ελέγχουν την Τζαράμπλους και την Ελ Μπάμπ στη βόρεια Συρία.Αρχικα...

Έτρεχαν να μαζέψουν τον Νίκο Μουτσινά που τα έχωνε άγρια στην κυβέρνηση από τον αέρα της εκπομπής του

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους ούτε στο Μαξίμου ούτε στο κανάλι που εργάζεται ο Νίκος Μουτσινας και παρουσιάζει μια από τις πετυχημένες εκπομπές του...

Απασφαλίζει ο Πούτιν και απειλεί να χτυπήσει πρώτος

2021 Πούτιν Φάση 3«΄Ετοιμοι και να χτυπήσουμε πρώτοι»https://rusreinfo.ru/fr/ Reseau International /3-3-21Μετάφραση/ εισαγωγή: Μιχαήλ ΣτυλιανούΟι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη γελοιοποιούνται για άλλη μια φορά με τις...

Λουκέτο στο εστιατόριο του λίγδα Salt Bae – Έκλεισαν οι αρχές τον λεχρίτη μετά από καταγγελίες στην υγειονομική υπηρεσία

Salt Bae: ”Λουκέτο” στο εστιατόριό του – Το έκλεισαν οι αρχές μετά από καταγγελίεςSalt Bae: Ο γνωστός σεφ βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος καταγγελιών, οι...

Τρόμος σε όλη την Ελλάδα από την υποχώρηση της στάθμης της θάλασσας

Μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου έγιναν όσοι βρέθηκαν στη θάλασσα στο Καβούρι, καθώς η στάθμη τoυ νερού υποχώρησε λόγω άμπωτης και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να πάνε μέχρι το νησάκι που...

Lockdown: Αποφασίζουν ξανά νέα μέτρα και σκληρή παράταση του

Έρχεται πολύ σκληρή παράταση του lockdown και νέα μέτρα τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά κάθε εμδομαδα ώστε να μπορούν να αφομοιωθούν από τους πολίτες...

Τι απίστευτο ακούστηκε πάλι στον αέρα του Σκαι;

Απιστευτα πράγματα ακουγονται στην απόρροια των γεγονότων της χθεσινής ημέρας στη Νέα Σμύρνη. Βγήκε λέει ένα γκλοπ που δεν επρεπε να βγει γιατί πολύ...

Καταπέλτης ο Τάσος Τέλλογλου για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη!

Ο γνωστός δημοσιογράφος γκρεμίζει την προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και φυσικά ουδείς μπορεί να του καταλογίσει χαρακτηρισμούς...

Κατέρρευσε ο Ευαγγελατος με την παρέμβαση τηλεθεατή στην εκπομπή του (Βίντεο)

Αυτά έχουν οι ζωντανές συνδέσεις. Εκεί που όλα μοιάζουν να κυλούν ήρεμα και καλά ξαφνικά πετάγεται κάποιος από το πουθενά και λέει πράγματα που...

Αυτό είναι το φυλλάδιο για την σύζυγό του πρωθυπουργού που μοίραζαν στη Νέα Σμύρνη

Μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Ζαχαράκη, υφυπουργού τουρισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η επίθεση στη Νέα Σμύρνη έγινε αφού νωρίτερα υπήρχαν άτομα στην πλατεία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσικά πλοία έριξαν πυραύλους σε φιλοτουρκικούς στόχους

Συμφωνα με Τουρκικό δημοσιευμα οι ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι είχαν στόχο τις φιλοτουρκικές ομάδες που ελέγχουν την Τζαράμπλους και την Ελ Μπάμπ στη βόρεια Συρία.Αρχικα...

Έτρεχαν να μαζέψουν τον Νίκο Μουτσινά που τα έχωνε άγρια στην κυβέρνηση από τον αέρα της εκπομπής του

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους ούτε στο Μαξίμου ούτε στο κανάλι που εργάζεται ο Νίκος Μουτσινας και παρουσιάζει μια από τις πετυχημένες εκπομπές του...

Απασφαλίζει ο Πούτιν και απειλεί να χτυπήσει πρώτος

2021 Πούτιν Φάση 3«΄Ετοιμοι και να χτυπήσουμε πρώτοι»https://rusreinfo.ru/fr/ Reseau International /3-3-21Μετάφραση/ εισαγωγή: Μιχαήλ ΣτυλιανούΟι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη γελοιοποιούνται για άλλη μια φορά με τις...

Λουκέτο στο εστιατόριο του λίγδα Salt Bae – Έκλεισαν οι αρχές τον λεχρίτη μετά από καταγγελίες στην υγειονομική υπηρεσία

Salt Bae: ”Λουκέτο” στο εστιατόριό του – Το έκλεισαν οι αρχές μετά από καταγγελίεςSalt Bae: Ο γνωστός σεφ βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος καταγγελιών, οι...

Τρόμος σε όλη την Ελλάδα από την υποχώρηση της στάθμης της θάλασσας

Μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου έγιναν όσοι βρέθηκαν στη θάλασσα στο Καβούρι, καθώς η στάθμη τoυ νερού υποχώρησε λόγω άμπωτης και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να πάνε μέχρι το νησάκι που...

Lockdown: Αποφασίζουν ξανά νέα μέτρα και σκληρή παράταση του

Έρχεται πολύ σκληρή παράταση του lockdown και νέα μέτρα τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά κάθε εμδομαδα ώστε να μπορούν να αφομοιωθούν από τους πολίτες...