Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
Array

"Ξεπερασμένο το μνημόνιο" λέει ο – σε παγκόσμια αποκλειστικότητα – μοναδικός Πρόεδρος βιομηχάνων χωρίς δική του βιομηχανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

daskalopoulosΔηλαδή, θα ακυρωθούν οι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα που είχε ζητήσει;

Τι είπε σε συνέντευξη τύπου ο μοναδικός Πρόεδρος Βιομηχάνων στον κόσμο, χωρίς δική του βιομηχανία, Δ. Δασκαλόπουλος; Το μνημόνιο έχει ξεπεραστεί, αποτελεί παρελθόν και πρέπει να αντικατασταθεί από ένα ευρύτερο εθνικό σχέδιο ανόρθωσης…

Όπως είπε, “εδώ και τώρα, έχουμε ανάγκη από ένα ευρύτερο εθνικό σχέδιο ανόρθωσης, που να ξεπερνά τον στενό κορσέ του μνημονίου. Έχουμε ανάγκη από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που να γράφει «Ελλάδα» στην ούγια!

Η κοινωνία μας έχει ξεπεράσει το δίλημμα μνημόνιο-αντιμνημόνιο. Αυτό που θέλει είναι να μην καταστραφεί. Σωτηρία ζητούν οι πολίτες –όχι αδιέξοδα μέτρα, ούτε εύκολες καταγγελίες. Δεν καλούμαστε σήμερα να έπανα-διαπραγματευτούμε το μνημόνιο, αλλά το εθνικό μας μέλλον.”

Επειδή μας απατά λίγο η μνήμη μας… Ο “τσακωμός” με το Βενιζέλο για το ποιός ζήτησε τις μειώσεις των μισθών που έφεραν τους πολίτες στα όριά τους και στη φτώχεια, που κατέληξε;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ