Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
Array

Κεδικογλου: Τον Αύγουστο ανακοινώνουμε τα μέτρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20120731-091301.jpg«Ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και προσπαθούμε αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές θυσίες», δήλωσε το πρωΐ στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Μάλιστα, προανήγγειλε την ανακοίνωση των μέτρων τον Αύγουστο, ενώ αυτή η δήλωση προκαλεί ερωτηματικά για το πόσο είναι σύμφωνη με τους Βενιζελο και Κουβέλη, μιας και χθες ζήτησαν “σπάσιμο” των μέτρων σε δύο φάσεις.

Ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε «βαρύ και δύσκολο εισιτήριο τα 11 δισ.», αλλά όπως είπε, «είναι ο μόνος δρόμος για να ανακτήσουμε την αξιοπιστίας μας και να μην ξαναγυρίσουμε δεκαετίες πίσω. (…)Οι εξελίξεις το φθινόπωρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα είναι ραγδαίες και εμείς πρέπει πάση θυσία να είμαστε εντός», σημείωσε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση αναζητά την καλύτερη και μεγαλύτερη δυνατή λύση, ώστε να διασφαλιστούν οι ευπαθείς ομάδες και να μην παρθούν οριζόντια μέτρα, ενώ επιβεβαίωσε ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν υπήρξε εξειδίκευση των μέτρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ