17/04/2021

"Συμπτωματικές" πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις που δείχνουν αιολικά στον χάρτη της ΡΑΕ. Φύση και κοινωνία μπουρλότο για να θησαυρίσουν οι κολλητοί της οικογενείας.

Array

Το θυμάστε αυτό: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund “πράσινης ανάπτυξης” τις φύτεψε;

Δείτε τώρα τι γράφει και ο Αρχαιοπτέρυγας:

terna2bparnithaΜπορεί και να είναι σύμπτωση, μπορεί και να μην είναι, αλλά μετά τα αιολικά στην Πάρνηθα, και με δεδομένη την αμέτρητη λαμογιά των αιολικών (και τις αποφάσεις του κράτους — ναι στα αιολικά σε καμένα και αναδασωτέα), συγγνώμη, είμαι καχύποπτος.

Μου το επεσήμανε και η ThW:  “Μετά την φωτιά στην Πλατανιά Δράμας και τις “συμπτώσεις” για αιολικά στις ιστοσελίδες και στον χάρτη της ΡΑΕ… Παρόμοια “σύμπτωση” στο Βιάννο Κρήτης (Απόφαση ΟΤΑ 30/5/12)”.
Η λαμογιά των αιολικών (που οι “ισχυροί” είναι βασικά αεριάδες — Μυτιληναίος, Κοπελούζος, Περιστέρης — και η πρόσχαρη σύμπραξη της αεριο-ΡΑΕ. Που δεν είναι ούτε “Ρ” ούτε “Ε”.  Δηλαδή, να χαρώ εγώ την “Ρύθμιση” και να χαρώ την “Ενέργεια”.  Μάλλον νοικιασμένα τομαράκια που θέλουν να έχουν δουλίτσα νυν, και αεί. Δηλαδή τι θα έκαναν αν δεν ήταν στην ΡΑΕ;  Σε ποιόν θα δούλευαν;  Και τι θα έκανε ο εργοδότης τους εάν η “ΡΑΕ” δεν είχει φροντίσει;  Αυτή είναι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ κύριε Σαμαρά. Και ζει και βασιλεύει κάτω από την μύτη σας.
Καλό μήνα, και συγκρίνετε τις πυρκαγιές αυτού του καλοκαιριού, με τον χάρτη τηε ΡΑΕ.

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ