Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
Array

Βουλευτής της ΝΔ απειλεί να κρεμαστεί από τις πέργκολες μαζί με το ΠΑΜΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1.jpg
Υπέρ των καταστηματαρχών της οδού Ασκληπιού, στα Τρίκαλα, τάσσεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, προειδοποιώντας τις δημοτικές αρχές να μην ξηλώσουν τις πέργκολες.
(Για την Ιστορία ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων και νυν Βουλευτής της Ν.Δ Μιχάλης Ταμήλος στα οκτώ χρόνια της Δημαρχίας άφησε το δήμο με ένα χρεός περίπου 75 εκ ευρώ και ένα σκάνδαλο κατασκευής της ιστοσελίδας του Δήμου αξίας 324.000 ευρώ …Που δεν ισχύει πια η σελίδα ! )

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές, είναι το επικείμενο «ξήλωμα» που θα γίνει στις πέργκολες των καφετεριών από την 1η Σεπτεμβρίου. Ο Μιχάλης Ταμήλος, ο οποίος είναι και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Τρικκαίων, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε από τον Δήμαρχο να εξηγήσει τί θα γίνει σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες, δεν προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.«Αν τυχόν στείλετε JCB και μπουλντόζες, εγώ ο ίδιος θα μπω μπροστά στις πέργκολες και μαζί με το… ΠΑΜΕ δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ταμήλος. http://skandalistis.blogspot.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ