28/07/2021

Λεφτά όντως υπάρχουν. Ας βρούμε ακριβώς που…

Array

1 cebdceb9cebacebfcf82 cf80ceb1cf80ceb1cebdceb4cf81ceadcebfcf85 ceb3ceb1cf80 ceb4ceb9ceaccebbcebfceb3cebfcf82 cebbceb5cf86cf84ceb1 cf85
Επειδή ο κύβος ερρίφθη, μαζί με την αυτοοργάνωση, τις άμεσες λύσεις, τους τρόπους αντίδρασης για κάθε πολίτη αλλά και την ενημέρωση απέναντι στην Οργουελική λαίλαπα των ΜΜ”Ε”, οφείλουμε να κάνουμε και την έρευνα μας για το που ακριβώς πήγαν τα λεφτά. Ποιοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι κλπ κλπ.
Προέχει βέβαια η συνένωση όλων των υγειών στοιχείων της κοινωνίας που είναι αποφασισμένοι να πάρουν την τύχη της στα χέρια τους. Ήδη υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ρεύμα σε αυτή την κατεύθυνση.
Μας στέλνετε πακτωλούς μηνυμάτων. Μηνυμάτων ελπίδας, αποφασιστικότητας. Δε μπορούμε να τα απαντήσουμε, τα κρατάμε όμως και μετράμε τις δυνάμεις μας.
Η προπαγάνδα των ΜΜ”Ε” όπως σας είχαμε αποκαλύψει άλλωστε έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ έχει οργανωθεί πάλι στα προεκλογικά μοτίβα με δεκάδες “σπάμμερς” SMS και σχολίων για να βοηθήσει στην δημιουργία μίας τεχνητής κατάστασης.
Εμείς στον αντίποδα, μαζί με τις ενέργειες για την δημιουργία ενός μετώπου πολιτών που βάζουν την Πατρίδα πάνω από το τομάρι τους, θα δημοσιοποιήσουμε και στοιχεία για το ΠΟΥ πήγαν τα λεφτά. Ποιοί τα πήραν, Ποιοί είναι οι ένοχοι.
Στο κομμάτι της Γερμανίας (των …γνωστών τσολιάδων) ήδη έχουμε κάνει καλή δουλειά. Σειρά τώρα έχει η άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μετά από κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μας.
Μην ξεχνάτε, περιμένουμε βοήθεια και από εσάς, ιδιαίτερα όσους εργάζεσθε σε τράπεζες, να μας δώσετε ενημέρωση για εξαγωγές συναλλάγματος 700 χιλ Ευρώ και άνω από Έλληνες πολίτες. Πρέπει όλα τα στοιχεία να μαζευτούν για την επόμενη μέρα.
Η δομή του “Ολυμπία” είναι τέτοια που προστατεύει την ανωνυμία όλων των πραγματικών αγωνιστών που βοηθούν την ύπαρξη του προς όφελος της κοινωνίας, του ΚΑΘΑΡΟΥ πολίτη, της Ελλάδας.
Όλοι οι άλλοι είναι απέναντι μας και θα μας βρουν μπροστά τους.
Καλό αγώνα παιδιά, μείνετε συντονισμένοι, έρχονται ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ