Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
Array

Τα πρώτα δείγματα του DNA δεν «έδειξαν» τον δράστη του ξυλοδαρμού της 15χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πρώτα δείγματα του DNA δεν «έδειξαν» τον δράστη του ξυλοδαρμού της 15χρονηςΤο θρίλερ με το σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο συνεχίζεται καθώς το DNA που είχαν πάρει από τους δύο ντόπιους, που είχαν θεωρηθεί βασικοί ύποπτοι, δεν ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε πάνω στην κοπέλα.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πάρει δείγματα DNA από 20 άτομα, τόσο από το οικείο περιβάλλον της 15χρονης όσο και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου.
Η αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές τους σε συγκεκριμένα άτομα, αλλοδαπούς και Ελληνες, που εργάζονται σε οικοδομή κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε άγρια χτυπημένο το 15χρονο κορίτσι. Ηδη έχουν πάρει καταθέσεις από δεκάδες άτομα, τα οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην παραλία, αλλά και σε κοντινά σημεία.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον από πέντε άτομα να έχει ληφθεί δείγμα DNA, προκειμένου να συγκριθεί με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα του κοριτσιού. Ωστόσο, οι διωκτικές αρχές απηύθυναν και δημόσια έκκληση προς τους πολίτες να συνδράμουν στο έργο τους.
Η αστυνομία δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή όπου μπορεί να καλεί όποιος πολίτης γνωρίζει το παραμικρό για την επίθεση εις βάρος του 15χρονου κοριτσιού στην Πάρο.
Μάρτυρας που τηλεφώνησε στις αρχές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είδε έναν άνδρα που θα μπορούσε να είναι ο δράστης μαζί με την 15χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον τραυματισμό του κοριτσιού παραμένει στο νησί και για τον λόγο αυτόν σκοπεύουν να συνεχίσουν τη λήψη γενετικού υλικού από όποιον θεωρούν ότι με κάποιον τρόπο μπορεί να σχετίζεται με το περιστατικό.
Εν τω μεταξύ, η 15χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και όλοι αισιοδοξούν ότι τελικά θα τα καταφέρει.
Πηγή: newpost.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ