23/04/2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά με επιστολή του και την κατάθεση Πανταλάκη αύριο στη Βουλή για την ΑΤΕ!

Array

20120802-133151.jpgΕπιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, κ. Αντώνη Μπέζα, έστειλαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Βαλαβάνη Νάντια, Γάκης Δημήτρης, Γελαλής Δημήτρης, Δερμιτζάκης Κώστας, Διακάκη Μαρία, Διαμαντόπουλος Βαγγέλης, Ιγγλέζη Κατερίνα, Λαφαζάνης Παναγιώτης, Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Σαμοΐλης Στέφανος, Τσακαλώτος Ευκλείδης και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, με την οποία ζητούν την παρουσία του Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας, κ. Θεόδωρου Πανταλάκη, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, που συγκαλείται την Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012, κρίνοντάς την ως απόλυτα απαραίτητη και αναγκαία.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Επιστολής:
Προς τον Πρόεδρο της Βουλής
κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη
Προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων
κ. Αντώνιο Μπέζα
Θεωρούμε ότι στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, που συγκαλείται την Παρασκευή (3.8.2012) και στην οποία έχουν κληθεί να εκθέσουν τις θέσεις του για την ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος (ΑΤΕ) οι κ.κ. Ιωάννης Στουρνάρας και Γεώργιος Προβόπουλος, πρέπει να κληθεί και ο Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Θεόδωρος Πανταλάκης.
Η παρουσία του τελευταίου στην Επιτροπή, προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις του για την πορεία και την κατάσταση της ΑΤΕ, κρίνεται για προφανέστατους λόγους όχι μόνο χρήσιμη αλλά απόλυτα απαραίτητη και αναγκαία.
Οι Αιτούντες Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων
Βαλαβάνη Νάντια
Γάκης Δημήτρης
Γελαλής Δημήτρης
Δερμιτζάκης Κώστας
Διακάκη Μαρία
Διαμαντόπουλος Βαγγέλης
Ιγγλέζη Κατερίνα
Λαφαζάνης Παναγιώτης
Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος
Σαμοΐλης Στέφανος
Τσακαλώτος Ευκλείδης
Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ