Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
Array

Κώστας Βουτσάς: «Κίναιδοι οι πολιτικοί μας που πρόδωσαν την Ελλάδα» (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24gr blogspot com«Κεραυνούς» κατά των κομμάτων και των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών εξαπολύει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος χαρακτηρίζει «προδότες» και «κίναιδους» τους πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής της χώρας!
O μεγάλος μας ηθοποιός μιλά στο Prismanews.gr και στον Γιώργο Λαμπράκη για την κρίση, το θέατρο, την τηλεόραση και τη νέα γενιά, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τα κακώς κείμενα της σημερινής ζοφερής πραγματικότητας.
Ειδικότερα, ο Κώστας Βουτσάς κατακρίνει τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι έχουν προδώσει την πατρίδα μας και έχουν οδηγήσει ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας στην εξαθλίωση.
Ιδιαίτερα επικριτικός είναι απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, στον Ευάγγελο Βενιζέλο, στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Θεόδωρο Πάγκαλο, ενώ ρίχνει τα βέλη του και στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ…
Μιλά για την δύσκολη μεταπολεμική και μετεμφυλιακή περίοδο που έζησε η χώρα μας και την συγκρίνει με την σημερινή εποχή, ενώ υποστηρίζει ότι όσοι νέοι μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι και να κάνουν το παν για να διαφημίζουν τη χώρα μας στο εξωτερικό.
Τέλος, χαρακτηρίζει χρεοκοπημένη την τηλεόραση ενώ αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ηθοποιοί, αλλά και στα υπέρογκα ποσά που οφείλουν τα μεγάλα κανάλια από τις προβολές των ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HHd0gcGo1P0&feature=youtu.be]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ