Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
Array

Μάζευε υπογραφές για την σύγκλιση της ΠΕ ο Νικολόπουλος και διεγράφει;;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο κοριός εκ Πατρών
Ακούσαμε από τηλεοράσεως λόγω του σημερινού μηνύματος στο το οποίο εμπεριείχε αποστροφή αγαπημένου ελληνικού τραγουδιού του Μακαριστού Χριστόδουλου για τις χαμένες πατρίδες (όνειρο ήταν το λησμονησαμε) αναφερόμενος στην επαναδιαπραγμάτευση. Την οποία όντως κατά δήλωση Σαμαρά έχει μεταθέσει χρονικά
Δεν πιστεύει ότι αυτός ήταν ο λόγος, γιατί: στην επιστολή παραίτησης του έχει γνωστοποιήσει το χειρότερο, οι υπουργοί να δηλώνουν θα είναι υποτακτικοί της τρόικα και θα εφαρμόζουν τις δικές της αποφάσεις και όχι της συμφωνίας των τριών αρχηγών μα προπαντός αρνούμενοι την λαική εντολή για επαναδιαπραγμάτευση.
Ακόμη γιατί πριν λίγα 24ωρα σε μεσημεριανή εκπομπή μεγάλου ραδιοφωνικού σταθμού είπε πως κατεβαίνει για γραμματέας του
κόμματος όχι γιατί οι άλλοι δεν είναι το ίδιο ικανοί ή ακόμα και ικανότεροι αλλά για να θέσει σε ψηφοφορία στην ΠΕ το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης ή όχι. Και είχε επισημάνει:
¨αν το ανώτατο όργανο αποφασίσει πως η επαναδιαπραγμάτευση πρέπει να γίνει τώρα, τότε ο Σαμαράς θα έχει 2 επιλογές ή θα σεβαστεί την απόφαση του κόμματος που τον συγχώρεσε για πολύχρονη διαδρομή του εκτός και απέναντι της ΝΔ και τον επέλεξε ως πρόεδρο ή να συμμορφωθεί με τις επιταγές των ξένων δάνειων δυνάμεων και τότε να παραιτηθεί. “
Και ενώ δεν τον διέγραψε για αυτούς τους λόγους όταν πληροφορήθηκε ότι ο Νικολόπουλος μαζεύει υπογραφές για σύγκληση της ΠΕ με θέμα την αλλαγή πορείας της ΝΔ από τις προεκλογικές της υποσχέσεις – δεσμεύσεις μπροστά στην απήχηση του διαβήματος έσπευσε να τον διαγράψει χωρίς απολογία, χωρίς να τον καλέσει ποτέ ούτε την ημέρα της παραίτησης ούτε φυσικά και σήμερα.
Η συνείδηση της ΝΔ δεν διαγράφεται η φωνή της λαικής βάσης δεν φιμώνεται , από σήμερα περιμένοντας την κλήση σε απολογία στο πειθαρχικό του κόμματος που υπηρετεί ανελλιπώς επί 3θ χρόνια ετοιμάζει την κατάθεση του συγκεντρώνοντας έναν προς έναν όλους τους δημόσιους λόγους που ο πρόεδρος της ΝΔ απηύθυνε στον Ελληνικό λαό σε πόλεις και χωριά υποσχόμενος την αλλαγή των όρων του μνημονίου, την μη περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξοιύχων, των πολυτέκνων και των κτηνοτρόφων.
Την μη εφαρμογή ειδικού μισθολογίου για τους στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας και όλους τους ένοπλους, αρχιερείς. Θα ζητήσει μάλιστα στην συνηγορία του σημαιοφόρου της επαναδιαπραγμάτευσης ο “πρώτος μεγαλύτερος και καλύτερος αντιμνημονιακού” ‘όπως αυτοχαρακτηριζόταν εντός και εκτός της Βουλής ο σημερινός ο Πρωθυπουργός αλλά και άλλων πρωτοκλασσάτων υπουργών. Γιατί εάν η διεκδίκηση της επαναδιαπραγμάτευσης αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα τότε θα πρέπει να διαγραφούμε όλοι με πρώτο τον Αντώνη Σαμαρά΄μέχρι τον τελευταίο ψηφοφόρο της ΝΔ
Ο Ν.Ν. θα συνεχίσει τους πολιτικούς αγώνες από τις ίδιες επάλξεις που ποτέ δεν εγκατέλειψε ακόμα και όταν ο μέντορας του Κ. Στεφανόπουλος αποχωρούσε ή και ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος δημιουργούσε την ΠΟΛΑΝ και όσοι ακόμα έκαναν το ίδιο να εγκαταλείψουν την ΝΔ . τώρα είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε πολιτικό ανάχωμα για να μην πάθουμε ότι έπαθε το ΠΑΣΟΚ την εκλογική συντριβή του 12% ή η ΠΟΛΑΝ ή η Δημοκρατική Συμμαχία. Στώμεν καλώς μπόρα είναι θα περάσει΄.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ