Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
Array

"Θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να γλιστρήσει στα βράχια" (!!) δήλωνε ο κύριος Πέτρος Μασούρας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που εργαζόταν το κτήνος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

aimataΈχουμε μία πολύ περίεργη προσπάθεια υποκατάστασης, για να μην πούμε παραπλάνησης των διωκτικών αρχών σε ένα ειδεχθές κακούργημα, που όλως τυχαίως γίνεται από τον άνθρωπο που απασχολούσε παράνομα το ανθρωπόμορφο κτήνος.

Δείτε όλη την δήλωση του που έγινε στις 24 ΙΟΥΛΙΟΥ:

Ο κ. Πέτρος Μασουρας που διατηρεί επιχείρηση σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου βρέθηκε η 15χρονη και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί σημείωσε στην κάμερα του Star «Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πέσει. Τα βράχια είναι πολύ άγρια και επικίνδυνα και σαθρά οπότε θα μπορούσε εύκολα να έχει γλιστρήσει. Θα μπορούσε επίσης να έχει δεχθεί επίθεση. Όλα είναι πιθανά».

Εδώ κύριοι της αστυνομίας, οι χαρακτηρισμοί “κάλλιστα” και “εύκολα” θα πρέπει να σας προβληματίσουν πολύ σοβαρά. Όπως βέβαια και τους κυρίους του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ κλπ. Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Αυτός ο άνθρωπος αλλά και η συνέταιρος του όπως είδαμε νωρίτερα, προκαλούν βάναυσα με τις δηλώσεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ