Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
Array

«Δε θα υπάρξουν απολύσεις στο Δημόσιο»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/70AC5A298378203CC6E233E9BF7BB3B3.jpgΒενιζέλος: Αυτή η δέσμευση ισχύει απολύτως

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίλυση του αδιεξόδου στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Εξερχόμενος από το πρωθυπουργικό μέγαρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι βασικό αντικείμενο της σημερινής συζήτησης ήταν η ελληνική ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία. «Την περασμένη χρονιά κάναμε τεράστια προσπάθεια να κρατηθούν ζωντανά τα ναυπηγεία. Θα συνεχιστεί η πολιτική που ακολουθούσαμε για να διασωθεί η ναυπηγική βιομηχανία, να προωθηθούν τα προγράμματα πολεμικού ναυτικού και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας».
«Για να είναι ανταγωνιστική η Ελλάδα πρέπει να λυθούν όχι μόνο τα χρηματοοικονομικά ζητήματα αλλά και αυτά που έχουν άμεση σχέση με τις επενδύσεις» είπε ο κ. Βενιζέλος.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με την εργασιακή εφεδρεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Συζητήσαμε και για την εφεδρεία. Εμείς έχουμε αρνητική εμπειρία. Η εφαρμογή της ήταν αναγκαστική και όχι επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης και έχω δεσμευτεί πως δε θα υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο. Αυτή η δέσμευση ισχύει απολύτως. Ό,τι έχουμε πει προεκλογικά ισχύει απολύτως. Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει ανάλογα με τις προτάσεις του οικονομικού επιτελείου».
Τέλος ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι η κυβέρνηση «πρέπει να είναι μακράς πνοής και να εμπνέει τον ελληνικό λαό με τη σταθερότητά της».
Πηγή: newsbeast.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ