Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
Array

Ο δημοσιογράφος που συνέλαβαν οι αστυνομι κοί της Σύρου, επειδή επιχείρησε να φωτογρ αφίσει το κτήνος, μιλάει στο "Κουρδιστό Πο ρτοκάλι"> Δημήτρης Πόπωτας> Με συνέλαβαν β ίαια και με κράτησαν μια ώρα. Έδειχναν υπε ρβολική ευαισθησία για τον Πακιστανό…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

POPOTASDIMIT3
Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στη Σύρο με πρωταγωνιστές τους ντόπιους σερίφηδες.
Αντί να δείξουν το πρόσωπο του Κτήνους από το Πακιστάν στη κοινή γνώμη, όπως σωστά έκαναν ακόμη και με επιχειρηματίες για οικονομικές παραβάσεις-Γιαννίκος, Κουρής, Γαβαλάς κλπ-του φόρεσαν κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Κόντρα ακόμη και στην υπόσχεση του Δένδια κατεβάσει τις κουκούλες!
Και σαν να μην έφτανε αυτό οι ντόπιοι σερίφηδες που αρχικά έκαναν λόγο για ατύχημα -ενώ τα βράχια ήταν βαμμένα με αίμα και το πρόσωπο της Μυρτώς πολτοποιημένο-συνέλαβαν τον αστυνομικό συντάκτη του «Πρώτου Θέματος» Δημήτρη Πόπωτα, ο οποίος επιχείρησε να φωτογραφίσει το Κτήνος.
Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» μίλησε πριν λίγο μαζί του.
-“Ήταν γύρω στις 11.30 το πρωί στην Εισαγγελία Σύρου, όταν επιχείρησα να πλησιάσω προς το μέρος του κρατούμενου και να τον φωτογραφίσω με το κινητό μου. Τότε ένας αστυνομικός με χτύπησε στα χέρια με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει κάτω το κινητό-εργαλείο δουλειάς στη προκειμένη περίπτωση. Αμέσως μετά με συνέλαβαν και μου έκαναν προσαγωγή χωρίς να μου εξηγούν το λόγο. Κι αυτό παρότι έχω ειδική εξουσιοδότηση από το υπ. Δημόσιας Τάξης και τους το επεσήμανα. Με κράτησαν πάνω από μία ώρα χωρίς λόγο…Μου κάνει εντύπωση η ευαισθησία της τοπικής αστυνομίας για τον Πακιστανό…”
Προφανώς οι αστυνομικοί της Σύρου στο πρόσωπο του Πακιστανού βλέπουν την αιματηρή διάψευση της θεωρίας του ατυχήματος πίσω από την οποία κάποιοι κρύφτηκαν τις πρώτες ώρες. Κι αυτά ενώ είχε προηγηθεί και ξυλοδαρμός του επιχειρηματία-εργοδότη του Πακιστανού.
Η «ευαισθησία» της αστυνομίας είναι ανεξήγητη και θα πρέπει να προκαλέσει την επέμβαση του Νίκου Δένδια…
www.kourdistoportocali.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ