Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
Array

ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

petros-masouras1
ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ «ΜAKELEIO.GR» ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ
Με απρόκλητα χυδαίες ύβρεις, απάντησε σε ευγενικό αίτημα του συνεργάτη του “Makeleio.gr” o ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Blue Dolphin, Πέτρος Μασούρας, στο οποίο εργαζόταν ο Πακιστανός-δράκος της Πάρου. Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής έρευνας του site , ο συντάκτης ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν μία φωτογραφία που είχε στην διάθεσή του το site, απεικόνιζε τον γνωστό 21χρονο Πακιστανό, τον οποίο είχε στην δούλεψή του ο ξενοδόχος και που προ ημερών επιχείρησε να δολοφονήσει το 15χρονο κορίτσι.
Ο ξενοδόχος, προφανώς επηρεασμένος αρνητικά από τα συνεχή τηλεφωνήματα που δέχεται από δημοσιογράφους, άρχισε αμέσως να εξαπολύει ύβρεις, του στυλ «Γαμώ τον Πακιστανό σου, μας έχετε τρελάνει. Κόντεψε να πάθει συγκοπή η μάνα μου. Γαμώ το… της μάνας σου»
Ο συνεργάτης μας, αιφνιδιάστηκε, δεχόμενος ύβρεις χωρίς κανένα λόγο!
—Εμένα βρίζετε κύριε; Ρώτησε τον ξενοδόχο, ο οποίος αμέσως τού έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο!!!
makis-vrachiolidis(O συνάδερφος που τόλμησε να ρωτήσει τον ξενοδόχο του φονιά)
Πρωτοφανές!!! Δεν φτάνει που ο ξενοδόχος είχε παρανόμως στην δούλεψή τον παραλίγο δολοφόνο Πακιστανό, βρίζει χυδαία δημοσιογράφο ο οποίος δεν ήθελε παρά μόνο την δουλειά του να κάνει!!! Προσέξτε αντίδραση ανθρώπου: εάν ο ξενοδόχος βρίζει αδιακρίτως τον καθένα επειδή –όπως λέει- κόντεψε να χάσει την μάνα του από τον …θόρυβο που ξεσήκωσε η όλη ιστορία με τον Πακιστανό, τι πρέπει να κάνουν οι γονείς της δύσμοιρης κοπέλας που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο;
Πάρος. Το νησί της φιλοξενίας και του τουρισμού. Αυτός είναι ο real Ξένιος Ζευς κυριε Δένδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ