13/06/2021

Η "Ασπίς", οι Offshore και η "Νέα Διακυβέρνηση"

Array


gap nick ceb4ceb5cebd cf87cf81cf89cf83cf84ceaccf89Εναγωνίως αναμένουμε την πάταξη της “ανομίας” και της “ατιμωρησίας” που ήταν η προεκλογική σημαία της “Νέας Διακυβέρνησης”. Αλλά και το περιβόητο θέμα των OffShore που εξαγγέλθηκε με τυμπανοκρουσίες από τον εξαιρετικά πετυχημένο υπουργό κύριο Παπακωνσταντίνου.
Εμείς, από το ταπεινό μας βήμα συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια για κάθαρση του οικονομικοπολιτικου σκηνικού και σήμερα θα έχουμε τρανταχτές αποκαλύψεις με εκατομύρια δολάρια που “φτερούγισαν” προς επίγειους παραδείσους, όπως Μπαχάμες, Παναμά, Λιβερία.
Θα έχουμε και ονόματα, ποσά και αποδέκτες.
Ίσως βέβαια κάποια ονόματα “πονέσουν” και εκπλήξουν αλλά είμαστε βέβαιοι πως ο κύριος Παπανδρέου δεν χρωστά σε κανέναν. ΟΠΟΙΟΣ και αν είναι αυτός.
(ξανα) διαβάστε λοιπόν το πρώτο μέρος από το απίστευτο γαϊτανάκι από τις αποκαλύψεις που έρχονται και αφορά την υπόθεση Aspis.
Η όποια αργοπορία παρατηρείται στην διαλεύκανση της, προφανώς οφείλεται σε… τεχνικούς λόγους! Διαβάστε: Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν κυνηγάει την “αμαρτωλή” και “δεξιά” Aspis; Υπάρχει κάποια “οφειλή”;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ