Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
Array

Οι Καταριανοί επιχείρησαν να λαδώσουν τον Σύριο πρεσβευτή με 5,8 εκ. Δολλάρια για να παραστήσει τον "αντιστασιακό"!! Τον βλάκα. Δεν έπαιρνε μαθήματα από κάτι ελληνόφωνους δ ιπλωμάτες του 2000;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοί είναι οι εντιμότατοι φίλοι και επενδυτές του καθεστώτος Παπανδρέου. Οι μουτζαχεντίν που τάιζαν νοσοκομεία, πεντάστερα ξενοδοχεία αλλά και κάποιους μεσάζοντες με βαρύγδουπα ονόματα για να έρχονται στην Ελλάδα οι ισλαμοφασίστες “μαχητές της ελευθερίας” και να νοσηλεύονται.
Σύμφωνα με το Λιβανέζικο κανάλι που αποκάλυψε την υπόθεση, ο Σύριος πρεσβευτής παρότι μένει μόνιμα στο Κατάρ με την οικογένεια του, αρνήθηκε την “προσφορά”.
Δεν έκαναν το ίδιο βέβαια προφανέστατα και κάποιοι Έλληνες ομόλογοι του, όταν στις εκλογές του 2000 μοίρασαν αφειδώς βίζες σε τσετσενογεωργιανούς για να παραστήσουν

τους Ποντίους και να ψηφίσουν στις εκλογές τον γίγαντα Σημίτη. Στις εκλογές που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Συμπτωματικά ένας διπλωμάτης που τότε “δεν κατάλαβε” τους χιλιάδες ουζμπέκοπόντιους που πέρναγαν τράνζιτ από τα “μαρτυρικά εδάφη” για να ψηφίσουν Σημίτη, σήμερα είναι εκλεγμένος με άλλο κόμμα. Μεγάλο.
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Η δεξιά όμως έχει μνήμη χρυσόψαρου. Φανταστείτε ότι υπάρχουν “δεξιοί” που βαυκαλίζονται με τις αγιογραφίες Ψυχάρη και Μανώλη Καψή για τον Σαμαρά. Ντιος Μιο, έπρεπε να γίνω εκσυγχρονίστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ