Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
Array

Πάμε καλά; Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θέλει να γίνει γραμματέας της Ν.Δ με μισθό 20.000 ευρώ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

papanikolaou1Με μισθό 20.000 ευρώ θέλει να γίνει γραμματέας όπως όλα δείχνουν, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και σημερινός Ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου.

Επιθυμεί δικαίως να διαδεχτεί τον Αντρέα Λυκουρέτζο στη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. Ο νεαρός πολιτικός φαίνεται μάλιστα πως έχει βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να μπορέσει να πάρει στα χέρια του τον κομματικό μηχανισμό.

Όπως είναι γνωστό ο ίδιος ενδιαφέρεται για να κατέβει στις επόμενες εκλογές στην Α’ ή τη Β’ Αθήνας και πιθανότατα αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που αποφάσισε τώρα να τα δώσει όλα ώστε να επικρατήσεις την μάχη της καρέκλας του γραμματέα.

Τώρα πως μπορεί ένας άνθρωπος 35 ετών που επι τόσα χρόνια ως διορισμένος Ευρωβουλευτής ζει με χιλιάδες ευρώ, να απευθυνθεί και να κοιτάξει στα μάτια τη γενιά των 500 ευρώ, είναι άλλο θέμα…

Και επειδή εδώ θυμόμαστε, διαβάστε τι γράφαμε το 2009  για τις …ΜΕΘΟΔΟΥΣ ….ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:

Πανικός επικρατεί  αυτή την ώρα στα κεντρικά γραφεία  της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΣΤΗΝ Αθήνα. Στελέχη  της ΔΑΠ καταγγέλλουν τον γραμματέα  της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Κασελάκη για  εκτεταμένη παραβίαση του καταστατικού της οργάνωσης. Συγκεκριμένα ενώ σήμερα ξεκινάνε οι εσωκομματικές εκλογές της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στην Αθήνα και -βάσει καταστατικού- θα έπρεπε ήδη από χθές να έχει οριστεί ο αριθμός εκλεκτόρων  κάθε σχολής για την Κεντρική Γραμματεία δεν έχει γίνει τίποτα. Και αυτό γιατί ο κύριος Κασελάκης μαζί με τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γιώργο Παπανικολάου προσπαθούν να μαγειρέψουν τα αποτελέσματα. Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει πλήθος μελλών της ΔΑΠ που καταγγέλουν την διοίκηση για λαθροχειρίες και στημένες κάλπες. Είναι δεδομένο ότι οι συμπεριφορές πληγώνουν την φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στην κυβέρνηση και αποδεικνύουν ότι ο έλεγχος στη φοιτητική νεολαία έχει χαθεί πλήρως. Γιατί όμως όλα αυτά; Μόνο ένας μπορεί να απαντήσει: Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου. Ελπίζουμε στο Ευρωκοινοβούλιο να μάθει επιτέλους τις λέξεις πολιτικό ήθος και δημοκρατική ευαισθησία.

σσΟ: Το πιθανότερο είναι να διδάξει το Ελληνικό κομματικό ήθος και στην Ευρώπη. Για άλλη μια φορά θα δώσουμε τα φώτα στην Ευρώπη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ