13/06/2021

Ο Υμνητής των δολοφόνων βγαίνει και τους "καταδικάζει"! Το παρακράτος έδωσε την διέξοδο στον "σύντροφο" ΓΑΠ.

Array

Απίστευτο θράσος. Ελεεινή υποτίμηση της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού. Ο υμνητής των παρακρατικών, αυτός που ζήτησε από τους ίδιους τους υπουργούς του να φέρονται ως “Αντεξουσιαστές”, βγαίνει τώρα και καταδικάζει τις δολοφονίες αλλά και τους …πολιτικούς χώρους που ανατρέφουν τους παρακρατικούς! Την ίδια στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα του έχει αυτή την φωτογραφία – σήμα κατατεθέν των παρακρατικών δολοφόνων!!

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/CE9ACEB1CF84CEB1CEB3CF81CEB1CF86CEAE.jpg

Ναι, στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού της Ελλάδας φιγουράρουν τα συνθήματα των δολοφόνων που σήμερα “καταδικάζει”.

Οι δολοφόνοι που όλως τυχαίως του έδωσαν τη μεγαλύτερη δικαιολογία και έξοδο διαφυγής, συκοφαντώντας την μεγαλύτερη εκδήλωση των τελευταιων ετών.

Τα παρακρατικά καθάρματα που ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ τότε προφανώς ήταν σόφρωνες πολίτες, ενώ σήμερα έγιναν δολοφόνοι. Παρακράτος κατά το δοκούν και δια πάσα ΠΑΣΟΚική χρήση. Το έχουμε γράψει άλλωστε αναλυτικά: Ο διαχρονικός έρωτας ΠΑΣΟΚ – παρακράτους (τι δουλειά έχουν οι αντεξουσιαστές στην εξουσία);

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z8pMk50KfVE]

Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει ποιόν ρόλο παίζει το ΠΑΣΟΚικό παρακράτος των “Αντεξουσιαστών”;

Που να δείτε όμως και την σύμπνοια της καπιταλιστικής “Ακροδεξιάς” που ως γνήσιο δεκανίκι της κατοχικής κυβέρνησης έχει μοιράσει ΧΡΗΜΑ σε ιστολόγια και τρομοBlogs τα οποία αυτή τη στιγμή παρουσιάζουν ως ένοχο τον Σαμαρά και τον ΠΑΜΕ! Αν είναι δυνατόν, για ρωτήστε πόσα χρόνια έχει να μπει “αντεξουσιαστής” σε εκδήλωση του ΚΚΕ βρε προβοκάτορες;

Είπαμε τα συμφέροντα είναι τεράστια, οι προβοκάτσιες αναμενόμενες, αλλά σύντομα οι κουκούλες θα ξεριζωθούν. Σήμερα ήταν τυχερές γιατί χτύπησαν σε άσχετο σημείο και φυγαδεύτηκαν γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ