8/05/2021

Η Βίκυ Σταμάτη απευθύνεται στους φύλακες μόνο στα αγγλικά!

Array

Η Βίκυ Σταμάτη απευθύνεται στους φύλακες μόνο στα αγγλικά!Με ένα ρεπορτάζ μέσα από την φυλακή όπου κρατείται η Βίκυ Σταμάτη κυκλοφορεί η…
εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Η εφημερίδα αναφέρει τις παράλογες απαιτήσεις της κυρίας Σταμάτη γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Καμία από τις συγκρατούμενές της δεν μπορεί να δει πρόγραμμα αν δεν το εγκρίνει η ίδια. Ούτε το τηλεκοντρόλ δεν μπορεί να ακουμπήσει γιατί αμέσως δέχεται επίθεση από τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία, αφού δει να περνάει το δικό της, στη συνέχεια αρπάζει το αντισηπτικό πανάκι και σκουπίζει επιδεικτικά το χειριστήριο για να σκοτώσει τα μικρόβια. Είναι άλλωστε γνωστή η μανία της με την καθαριότητα, που μετά τον εγκλεισμό της ξεπέρασε κάθε όριο». Το σημείο όμως του ρεπορτάζ που προκαλεί την μεγαλύτερη έκπληξη, είναι αυτό στο οποίο γίνεται λόγος για τον τρόπο με τον οποίο απευθύνεται στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Κορυδαλλού. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ έχει συμβεί το εξής:
«Ηταν ένα μεσημέρι του Αυγούστου. Από το πρώτο κελί της γυναικείας πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού ακούγεται μια βραχνή φωνή που φωνάζει προς τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα αγγλικά. Έκπληκτος ο σωφρονιστικός υπάλληλος προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό το «kitchen paper» που θέλει η επονομαζόμενη και «αυτοκράτειρα» των φυλακών για να ξεκινήσει το γεύμα της. Η μη γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί για την κυρία Βίκυ Σταμάτη μία ακόμη αφορμή για να καταθέσει αναφορά σε βάρος των δεσμοφυλάκων της. Το συνηθίζει άλλωστε. Στη διάρκεια της παραμονής της στις γυναικείες φυλακές έχει καταθέσει τουλάχιστον δέκα αναφορές σε βάρος του προσωπικού παραπονούμενη για το… service»
lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ