9/05/2021

«Το μέλλον της Ευρώπης εξαρτάται από την Ιταλία»

Array

«Το μέλλον της Ευρώπης εξαρτάται από την Ιταλία»«Το μέλλον της Ευρώπης εξαρτάται από την Ιταλία», δήλωσε ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ, Ανχέλ Γκουρία, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει για ολόκληρη την περιοχή της ευρωζώνης η συγκεκριμένη οικονομία.
Ο αξιωματούχος του ΟΟΣΑ επικρότησε τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στην Ιταλία από την τεχνοκρατική κυβέρνηση του Μάριο Μόντι, λέγοντας ότι η αναδιοργάνωση είναι φιλόδοξη, αλλά πρέπει να προχωρήσει συνεχιστεί με ταχείς ρυθμούς, καθώς όπως εκτίμησε «η τύχη της Ευρώπης εξαρτάται από αυτούς».
Όπως είπε «δεν είναι όλα τα προβλήματα της Ιταλίας δικό της λάθος», αναφερόμενος στις ανισορροπίες μεταξύ των οικονομιών της ευρωζώνης, όμως πρόσθεσε ότι «το διακύβευμα είναι η μοίρα της Ευρώπης, όχι μόνο της Ιταλίας».
Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη να αυξηθούν η θέσεις εργασίας, καθώς και στην αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα στη λογική της μείωσης της διαφθοράς, καθώς οι κατηγορίες για σκάνδαλα, μαύρα ταμεία και ιδιώτες που πληρώνονταν με κρατικά κονδύλια βρίσκονται στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής το τελευταίο διάστημα.
newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ