11/05/2021

Βρε άει…

Array
angry man yelling

Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι της Τρόικας ακολουθούν πιστά το σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ή είναι τόσο καθυστερημένοι που δεν καταλαβαίνουν πως με αυτά τα άθλια μέτρα που ζητούν φέρνουν ακόμα πιο…
κοντά το τέλος της Ευρωζώνης.
Βρε ηλίθιοι, αν ο κόσμος βγει στους δρόμους μια και καλή, και καμία απολύτως κυβέρνηση δεν μπορέσει πλέον να κάνει πράξη τις απαιτήσεις σας, τότε πολύ απλά θα φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα επιστρέψουμε στην κοπή της δραχμούλας μας, όμως θα σας πάρουμε όλους μαζί μας. Είναι πολλοί οι οικονομικοί αναλυτές που έχουν επισημάνει το οικονομικό ντόμινο που θα προκαλούσε η έξοδος της χώρας μας από την Ευρωζώνη.
Και αυτοί οι τρεις “λογιστές” της τρόικα τον χαβά τους. Δεν βλέπουν την κρίση που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα. Δεν βλέπουν τις δεκάδες αυτοκτονίες απελπισμένων Ελλήνων που πληθαίνουν καθημερινά. Δεν βλέπουν την τραγωδία ενός λαού που φαίνεται πως δεν μπορεί να αντέξει πια. Πόσα άλλα μέτρα. Και λες και ακολουθούν το οργανωμένο σχέδιο τους απορρίπτουν κάθε λύση που τους προτείνεται για αυτά τα γαμημένα 11,6 δισ. ευρώ που πρέπει να βρούμε.
Όταν έχεις να κάνεις με προβοκάτορες ή με καθυστερημένους ένα μόνο σου μένει να πεις: “Ένα μεγάλο άι στο διάολο να πάτε από εκεί που ήρθατε, και όταν πέσουμε θα πάρουμε και εσάς μαζί μας…Θα βρούμε τη λύση μόνοι μας ακόμα και αν οι μέρες μας γίνουν χειρότερες απ’ότι σήμερα…”
Enimerwsi

http://www.enimerwsi.gr/2012/09/blog-post_7197.html#ixzz27St2hsFL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ