9/05/2021

«Η αντίσταση του ελληνικού λαού είναι πηγή έμπνευσης γιά όλους εμάς».

Array

20120926-080710.jpgH ανικανότητα της ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ και ο ”τουρισμός” Ελλήνων υπουργών
Στο μεγάλο αμερικανικό περιοδικό «Νation», με τον τίτλο «Συμπαραστεκόμαστε στους ‘Ελληνες που αντιστέκονται στην λιτότητα – Γιά το δικό τους και το δικό μας καλό», υπάρχει πληρωμένη καταχώρηση της αμερικανικής Οργάνωσης «Εκστρατεία για Ειρήνη και Δημοκρατία» (Campaign for Peace and Democracy), με την οποίαν αναζητά υπογραφές συμπαράστασης στην Ελλάδα. Στην καταχώρηση τονίζεται: «Η αντίσταση του ελληνικού
λαού είναι πηγή έμπνευσης γιά όλους εμάς».
Την καταχώρηση έκαναν (με τις υπογραφές τους) 151 Αμερικανοί, μεταξύ αυτών και ο Noam Chomsky. ‘Οχι ‘Ελληνες, όχι Ελληνοαμερικανοί, όχι Αμερικανοέλληνες, όχι ελληνικές ομογενειακές Οργανώσεις.
Η Ομογένεια και οι υπουργοί της Ελλάδας (Αβραμόπουλος και σία) ασχολούνται με…”δεξιώσεις”, ομιλίες, δείπνα-φαγοπότια, με αέρα -φιγουρατζίδικο- κοπανιστό και λοιπά χαζά, πουλώντας…Ελλάδα.
Η ελληνική Ομογένεια και οι Οργανώσεις της (μαζί και η Εκκλησία), ΔΕΝ έχουν κάνει ούτε μία ενέργεια γιά την Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια της κρίσης, ούτε παρέμβαση γιά τα πολύ αρνητικά δημοσιεύματα κι εκπομπές στα αμερικάνικα ΜΜΕ. Ούτε, φυσικά και οι (διαχρονικά) αργόσχολες ελληνικές διπλωματικές ”τουριστικές” αποστολές της Ελλάδας στις ΗΠΑ.
(Σημ.: Ο υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος, στην διάρκεια της 10ήμερης περιοδείας του στις ΗΠΑ, ΔΕΝ έκανε παρέμβαση σε κανένα αμερικάνικο ΜΜΕ. Περιορίστηκε στα…ελληνικά).
(Το αίτημα-εκστρατεία της Οργάνωσης που συγκεντρώνει υπογραφές για την Ελλάδα και τον λαό της)
Kalami.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ