16/05/2021

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ” ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Array
Δείτε πάλι το βίντεο – ντοκουμέντο με τις θηριωδίες των ισλαμοφασιστών στην Συρία που “εξαφανίζεται” από το Youtube.
[wpvideo IOxCB2Kx]
Γράφει η Σοφία
Το λένε και μόνοι τους δηλαδή ότι παρεμβαίνουν και κάνουν μυστικές επιχειρήσεις σε ξένη χώρα! Πληρώνουν τους αξιωματούχους του Άσσαντ για να αποσκιρτήσουν.
Άλλους πάλι, γνωστούς και μη εξαιρετέους,  τους πληρώνουν για να ξεπουλήσουν τον εθνικό πλούτο της χώρας.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λοιπόν για τις συμμορίες των προθύμων!
Ολυμπία μου, αν ανεβάσεις το αρθρο του defence net συνόδευσέ το σε παρακαλώ με εκείνο το ωραίο βιντεάκι που δείχνει την δράση των “αντικαθεστωτικών” προστατευόμενων της CIA,  εκείνο που το κατεβάζει το youtube όποτε ανέβει και του δώσατε βήμα εσείς για να μείνει..
Μια επαναληψούλα για να το συνδέσουμε με τους εκπροσώπους του “πολιτισμού” που μας κουνάν το δάχτυλο και ζητούν να ματώσουμε … όπως η Συρία για να γίνουμε το υποπόδιο της ευρωζώνης.

H δράση των δυτικών μυστικών υπηρεσιών στην Συρία

 

ImageMιλώντας στη DW ο Έριχ Σμιτ-Έενμπουμ, διευθυντής ερευνητικού ινστιτούτου για την αμυντική πολιτική στο Βαϊλχάιμ της Άνω Βαυαρίας: «Πρέπει να πούμε καταρχάς», είπε, «ότι στη Συρία εργάζονται όλες εκείνες οι μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες συνέβαλαν στην πτώση του καθεστώτος Καντάφι στη Λιβύη. Η αμερικανική CIA δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες κυρίως από την Τουρκία».

Ο Ντέιβιντ Πόλοκ, διευθυντής του Ινστιτούτου για την πολιτική στη Μέση Ανατολή στην Ουάσιγκτον, συμφωνεί ότι η CIA στηρίζει τους Σύρους αντικαθεστωτικούς. Ωστόσο, όπως λέει, τα 15 εκ. δολάρια που θα διατεθούν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για τηλεπικοινωνιακό και ιατρικό εξοπλισμό.

Μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών ιδιαίτερα ενεργό ρόλο έχει αναλάβει η Γαλλία και κατα δεύτερον η Γερμανία. Η γαλλλική μυστική υπηρεσία της χώρας, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας, ενθαρρύνει υψηλόβαθμα στελέχη του καθεστώτος Άσαντ να του γυρίσουν την πλάτη εγκαταλείποντας τη χώρα.

Ο Σμιτ-Έενμπουμ εξηγεί ότι«κύρια αποστολή των δυτικών μυστικών υπηρεσιών είναι να αποδυναμώσουν την ελίτ που πρόσκειται στον Άσαντ, ορίζοντας μεγάλες χρηματικές αμοιβές προκειμένου αυτοί να αποσκιρτήσουν. Επίσης τους υπόσχονται ασυλία σε αντάλλαγμα των πληροφοριών που προσφέρουν στις μυστικές υπηρεσίες».

Ενεργές στο ζήτημα της Συρίας είναι όμως και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Ο Έριχ Σμιτ-Έενμπουμ εξηγεί ότι ως το τέλος του 2011 η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών είχε καλή συνεργασία με την αντίστοιχη της Συρίας. Ωστόσο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο επικεφαλής της υπηρεσίας Γκέρχαρντ Σίντλερ, η γερμανική μυστική υπηρεσία συνεργάζεται πια με τους αντιπάλους του προέδρου Άσαντ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ