6/05/2021

“Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων!” σύμφωνα με ειδικό. Κύριε Μποτόπουλε το έχετε λάβει;

Array

fortius cf87cf81ceb7cebcceb1cf84ceb9cf83cf84ceb7cf81ceb9ceb1cebaceaeΑναγνώστης μας επισημαίνει ότι η αποκάλυψη τις καταγγελίας που υποτίθεται πως βρίσκεται ήδη στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς, κρύβει πίσω της μεγάλο σκάνδαλο. Διαβάστε εδώ: Το υπέροχο Λουξεμβούργο, οι Ρότσιλντ, η Eurobank και μία καταγγελία – βόμβα στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης, η Fortius χρηματιστηριακή απορροφήθηκε και ΔΙΕΓΡΑΦΗ με απόφαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς στις 31/5/2012!! Η συγκεκριμένη ανακοίνωση μάλιστα από το Euro2day (κλικ στην εικόνα) έχει και μία υποσημείωση που μπορεί να μην είναι και τόσο άσχετη. Άλλωστε ο Πυθαγόρας έλεγε πως όσο περισσότερο μαθαίνεις την φύση, τόσο λιγότερο πιστεύεις στις “συμπτώσεις”.

Ο αναγνώστης επίσης συμπληρώνει ότι η συγκεκριμένη σπέκουλα ήταν πάνω σε option του …ΟΠΑΠ! Γεγονός που βέβαια δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε αφού αρμόδια είναι η επιτροπή κεφαλαιαγοράς στην οποία απευθυνόταν και η επικοινωνία. Συγκεκριμένα στον κύριο Μποτόπουλο και την κυρία Δριστά.

Αναμένουμε λοιπόν… δεν είναι σωστό να υποκαθιστούμε τις αρχές, n’ est pas?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ