9/05/2021

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Δεν είναι αυτή η λίστα!!!

Array

20121016-005722.jpgΠροσυπογράφουμε το άρθρο του Ταχαλια γιατί κουραστήκαμε να απαντάμε σε εκατοντάδες e-mails από χθες το βράδυ. Δεν είναι αυτή η λίστα Φαλσιανί. Εάν ήταν αυτή η λίστα, τότε η Ελλάδα θα ήταν …Λουξεμβούργο!! Ομως η λίστα είναι πολλαπλάσια, γι’ αυτό και ΔΕΝ είμαστε Λουξεμβούργο. ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 2003 10,000,000 Ευρώ μέσω της HSBC!! (Θα αναφερθούμε στην υπόθεση αύριο). Αρα, είναι λιγο δύσκολο όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα με το ζόρι να καλύπτει αυτό το ποσό.

Αν και η σκοπιμότητα αυτού του Hoax είναι να γελοιοποιήσει για άλλη μια φορά το διαδίκτυο ώστε όταν βγει η πραγματική, να πουν: “Μα είναι δυνατόν αυτή η γριούλα μαμά πασίγνωστου πολιτικού να έχει 4 εκ. Στην Ελβετία;”

Διαβάστε το άρθρο:

Είπαμε πολλές φορές, ότι η μαλακία στο ιντερνετ είναι ασταμάτητη! Α-σ-τ-α-μ-ά-τ-η-τ-η !
Εκατομμύρια ηλίθιοι είναι έτοιμοι να “διαδώσουν” οποιαδήποτε μεγάλη μπούρδα κυκλοφορεί. Όσο περισσότερο ηλίθιο είναι το θέμα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να το …
διαδώσει όλη αυτή η μάζα των ηλιθίων, που ποτέ (ποτέ!) δεν διαδίδει ένα θέμα που αξίζει, ενώ “διαδίδει” με ασίγαστο πάθος κάθε “μούφα!
Έτσι, η δημοσιευμένη στήλη με τις τραπεζικές καταθέσεις στα πόθεν έσχες, έγινε “λίστα πολιτικών προσώπων, που έβγαλαν έξω λεφτά”.

Για τις τραπεζικές καταθέσεις των υπόχρεων, γράφτηκαν χιλιάδες άρθρα, όταν δημοσιεύθηκαν τα πόθεν έσχες του 2010 στο site της Βουλής.στις 17-12-2011.
Μερικές εικόνες, από άρθρα μας εκείνης της εποχής:
από το πόθεν έσχες της Άννας Νταλάρα
Untitled-1.jpg
από το πόθεν έσχες της Τίνας Μπιρμπίλη
mpirpmpili2.jpg

Στις 14 Οκτωβρίου γράφαμε:
Untitled-3+copy.jpg

γράφαμε λοιπόν, ότι αυτή η μπούρδα, θα διαδοθεί με την ταχύτητα …Μερισιώτη. Και ακριβώς έτσι έγινε!
Τόσο, που αναγκάστηκε η Τράπεζα της Ελλάδας, να διαψεύσει !!!! (φυσικά, ούτε ο υπάλληλος της ΤτΕ, ούτε ο ρεπόρτερ τουbankingnews, κατάλαβαν ότι πρόκειται για τα πόθεν έσχες!!!!!!)
Untitled-4.jpg
σύνοψη: τα ονόματα που αναφέρονται στη “λίστα μπούρδα”, είναι των βουλευτών από το πόθεν έσχες τους, που δημοσιεύθηκε και δεν περιέχει λεφτά που έβγαλαν έξω, αλλά αυτά που είχαν στις τράπεζες την 31-12-2010 .

Αλλά ό,τι και να λέμε, οι Μερισιώτηδες, ζουν και βασιλεύουν….και το διαδίκτυο κυριεύουν…

Aν και το bankingnews (εδώ) τσιμπάει και ασχολείται με θέματα επιπέδου “ομογενών με τα 600 δις, που τα φέρνουν με διαστημόπλοια” (τέτοιο είναι κι αυτή η λίστα), δεν υπάρχει ελπίδα…

http://taxalia.blogspot.com/2012/10/blog-post_7364.html?utm_term=skg&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ