1/08/2021

Ποιός είναι ευπρόσδεκτος βρε "κόκκινε Πάνο";

Array

gap efialtis1Εννοείται πως η φράση σου αυτή δεν πιστεύουμε ότι εκπροσωπεί ούτε καν τον Σαμαρά. Πάντως σίγουρα δεν εκπροσωπεί ΚΑΝΕΝΑΝ Έλληνα (εκτός βεβαίως από αυτούς που κάνουν Business με την Siemens και το Τουρκικό βαθύ κράτος). Το έχουμε άλλωστε αναλύσει εδώ: Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος με βασική ιστορική γνώση και ηθική του μέσου όρου να υποστηρίξει την φασιστική Τουρκική πολιτική
Σε καμιά περίπτωση όμως δε μπορεί να είναι ευπρόσδεκτος ένας φορέας που έχει κάνει την τελευταία πλήρη Εθνοκάθαρση στην Ευρώπη και συνεχίζει να κατέχει εδάφη.
Σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να υποδεχόμαστε τους υμνητές και δασκάλους του Χίτλερ που πήρε μαθήματα από τη σφαγή των Ελλήνων και άλλων Εθνών σε όλες τις περιοχές που πάτησε.
Δεν υπάρχει καλωσόρισμα στους εκπροσωπους ενός “Κράτους Βρυκόλακα” (ορισμός εκπροσώπου του ΟΗΕ), που στα εδάφη που εξαπλώθηκε εξόντωσε και εξοντώνει τα γηγενή Έθνη.
Δεν υπάρχει καλωσόρισμα στους εκπροσώπους του απεχθέστερου, αρρωστημένου ιμπεριαλισμού, που λες και οφείλεται σε γενετική προδιάθεση (ναι, ρατσιστικός ο όρος αλλά ιστορικά τεκμηριωμένος), υπάρχει μόνο για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ολοκληρωτικά ότι έχει δίπλα του.
Δεν υπάρχει καλωσόρισμα στους βιαστές – διαστρεβλωτές της ιστορίας.
Δεν υπάρχει καλωσόρισμα σε κάποιους που γνωρίζεις ότι έρχονται σπίτι σου για να προετοιμάσουν πρώτα τη ληστεία και μετά τη σφαγή σου.
Κύριε “κόκκινε Πάνο”, δεν εκπροσωπείς κανέναν με αυτή τη δήλωση παρά μονον αυτούς που εκποιούν τις κτήσεις και την σάρκα των συμπολιτών τους για να γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Έχουμε και συνέχεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ