14/04/2021

Βίντεο: Κρυφή κάμερα κατέγραψε ομιλία του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

Array
Βίντεο: Κρυφή κάμερα κατέγραψε ομιλία του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

Ο Γιώργος Παπανδρέου «διδάσκει» στο Χάρβαρντ τον… επανασχεδιασμό της Ευρώπης!
Ένας από τους πολιτικούς που μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο, ένας εν ενεργεία Έλληνας βουλευτής, μετακομίζει για τη… σεζόν στο εξωτερικό, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις… γνώσεις και την εμπειρία του!
Τελικά φαίνεται ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν εκεί στο Χάρβαρντ, προσκαλώντας τον Γ. Παπανδρέου ως επισκέπτη λέκτορα για να διδάξει την… επιτυχημένη του ”συνταγή”!
Μια από αυτές τις ομιλίες, καταγράφηκε με κρυφή κάμερα.
Είναι η στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός ερωτάται από Ελληνίδα φοιτήτρια για το παρασκήνιο της ένταξης της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με αφορμή όσα υποστηρίζει στο βιβλίο του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, πρώην εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ.
Σύμφωνα με τον κ. Ρουμελιώτη, η χώρα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο χωρίς να επιδιώξει εξ αρχής αναδιάρθρωση του χρέους με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οικονομία.
Η άποψη του πρώην πρωθυπουργού, βέβαια, είναι εντελώς διαφορετική.
Όπως λέει, απαντώντας στην Ελληνίδα φοιτήτρια, όσα γράφει ο κ. Ρουμελιώτης δεν είναι μακριά από την αλήθεια, αλλά δε μπορούσε να ξέρει όλη την αλήθεια.
«Είδε μόνο τη μια πλευρά του θέματος. Ζήτησα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους αλλά ξέρετε ποιος είπε όχι; Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δεν το συζητούσαν καθόλου».
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XEjdFEgh5w4]

newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ