14/04/2021

Κατηγορώ Νικολόπουλου κατά πρωθυπουργού, υπουργού Δικαιοσύνης και Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για την λίστα Lagard!

Array

nikolasΕξερχόμενος της Βουλής ο Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η άθλια πολιτική παράγκα συλλαμβάνεται ψευδόμενη, αλληλοαναιρείται, αλληλοκαρφώνεται και δοκιμάζει τη λογική και την ανοχή των Ελλήνων πολιτών. Ο Πρωθυπουργός αυτής της χώρας όμως κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, μετατρέπεται σε γραμματοκομιστή και δηλώνει πολιτικώς απών. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της δήθεν ευαίσθητης Ελληνικής Αριστεράς επίσης απών. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επίσης ουδόλως συγκινείται. Σαν να βρίσκονται όλοι τους σε άλλη χώρα και σαν η υπόθεση να μην τους αφορά. Καμία πολιτική καταδίκη εκ μέρους του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Δικαιοσύνης, καμία δημόσια παρέμβαση και παραγγελία εκ μέρους του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αν και καταγράφονται πλείστες δημόσιες παρεμβάσεις του σε άλλες υποθέσεις ήσσονος, σε σχέση με τη δύσοσμη αυτή υπόθεση, σημασίας.
Ήδη συμπληρώνονται περίπου είκοσι ημέρες από την αποκάλυψη και τα εξέχοντα πολιτικά μέλη της θλιβερής παράγκας νιώθουν ότι δεν υπάρχει καν η καυτή ανάσα της Πολιτείας.
Η μιντιακή διαπλοκή  και οι εθνικοί εργολάβοι παρέχουν απλόχερα όσα απαιτούνται για την περίσταση. Εκδίδουν καθημερινά αθωωτικά πορίσματα και προσπαθούν παντοιοτρόπως να βάλουν ταφόπλακα στην υπόθεση, θεωρώντας ότι η ελληνική κοινωνία θα καταπιεί αμάσητο το πολιτικό κουτόχορτο που ξετσίπωτα την καλούν να φάει.
Ο συνταγματολόγος της συγκάλυψης πρώην Υπουργός Οικονομικών παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα και ο πολιτικός «δραπέτης» πρώην Υπουργός Οικονομικών αμέριμνα μεταλαμπαδεύει και εμπορεύεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού την τεχνογνωσία που απέκτησε στις πλάτες όλων των Ελλήνων.
Και ενώ στην Ελλάδα αυτοί που έπρεπε να κινηθούν ενσυνείδητα σιωπούν, οι New York Times εξευτελίζουν τη χώρα και με αφορμή τη δύσοσμη αυτή υπόθεση αναφέρονται με πομπώδεις τίτλους στο διαβρωμένο πολιτικό σύστημα της χώρας. Πληροφορίες ελληνικής εφημερίδας επίσης θέλουν μεγάλη εφημερίδα των ΗΠΑ να ετοιμάζει ειδικό ένθετο με τα 2.000 ονόματα των Ελλήνων φοροφυγάδων και με τον τίτλο: “Aξίζει να πετάμε λεφτά σ΄ αυτούς τους διεφθαρμένους”.
Σε ποια χώρα θα συνέβαιναν αυτά και δεν θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες; Γιατί αυτή η εκκωφαντική σιωπή; Ποιος εκβιάζει και ποιος εκβιάζεται; Ποιες διευθετήσεις γίνονται σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού από εκβιάζοντες, εκβιαζόμενους ή αλληλοεκβιαζόμενους;
Γιατί ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μετά από είκοσι ημέρες δεν έχει προβεί σε πολιτική καταδίκη των πρωταγωνιστών της δύσοσμης υπόθεσης;

online-press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ