Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
Array

Εχουν το θράσος και πανηγυρίζουν στα αποκαΐδια μιας χώρας που διέλυσαν τ' αφεντικά τους…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20121101-090055.jpg Αυτοί που συνήργησαν στα μεγάλα εγκλήματα με την ένοχη σιωπή τους…
ΟΤΟΕ: «Νίκη ιστορικής σημασίας» η καταψήφιση της τροπολογίας για τα Ταμεία Υγείας των Τραπεζοϋπαλλήλων
«Νίκη ιστορικής σημασίας», χαρακτηρίζει η ΟΤΟΕ την καταψήφιση της τροπολογίας που αφορούσε τα Ταμεία Υγείας των Τραπεζοϋπαλλήλων.
«Νίκη ιστορικής σημασίας» χαρακτηρίζει η ΟΤΟΕ την καταψήφιση της τροπολογίας που αφορούσε τα Ταμεία Υγείας των Τραπεζοϋπαλλήλων!!!
«Το δίκιο της ΟΤΟΕ, των εργαζομένων και των συνταξιούχων, η δύναμη, η αποφασιστικότητα και ο αγώνας του
κλάδου δικαιώθηκαν, γεγονός που δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη δημιουργία του Ενιαίου Ταμείου Υγείας των Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΥΤ)», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση της ΟΤΟΕ.
Η ΟΤΟΕ θεωρεί ότι, η «νίκη αυτή έχει ευρύτερη πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική σημασία, πρέπει να εκτιμηθεί και να αξιοποιηθεί στις αντικειμενικές της διαστάσεις, χωρίς, όμως, πανηγυρισμούς και χαλάρωση, αλλά με περίσκεψη, συσπείρωση και αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί οι επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων ελλοχεύουν και όπως όλα δείχνουν θα συνεχισθούν σε πολλά επίπεδα».
Η κυβέρνηση αναφέρει η ΟΤΟΕ «πρέπει να επανεξετάσει τη στάση της και τις πολιτικές της επιλογές, που αφορούν στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους και στην ελληνική κοινωνία, να εγκαταλείψει τις αλαζονικές επιλογές και να αναζητήσει άλλους τρόπους αντιμετώπισης των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων του τόπου».
Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ