12/05/2021

Λάβρος ο Αντώναρος κατά Παπακωνσταντίνου και Πανταλάκη.

Array

Image“Τρομερός” ο Αντώναρος σήμερα το πρωΐ στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον Σκάι, έδωσε το στίγμα για το τι ακριβώς θα γίνει εάν το προεδρείο της βουλής “τολμήσει” να φέρει τον φάκελο Πεπόνη για τις τυχόν (sic) ποινικές ευθύνες Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λανγκάρντ.

“Ο χειρισμός Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας, εκτός από ανεύθυνος όπως ήταν και στην εκτέλεση των καθηκόντων του ως υπουργός, είναι και εξαιρετικά ύποπτος”.

και συνέχισε κάνοντας “καψόνι” στον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Μαργαρίτη που πήγε να αναμασήσει την καραμέλα περί Τράγκα και “αντιμνημονιακών” με λεφτά στην Ελβετία, διακόπτοντας τον και υπενθυμιζοντας του τον εξ’ ίσου ύποπτο ρόλο “Διοικήτη και μάλιστα κρατικής τράπεζας, που έβγαζε εκατομμύρια στο εξωτερικό”.

Το προφίλ αυτό, εμάς μας παραπέμπει στον αξιότιμο κύριο Πανταλάκη, διοικητή της ΑΤΕ και της “Γενικής Αποθηκών”. Οπωσδήποτε αυτά τα εκατομμύρια δεν πρέπει να είναι “Bonus επίτευξης στόχων”… ή μήπως είναι;

Για να τα λεει αυτά ο εκνευριστικά συναινετικός Αντώναρος, μάλλον ο Παπακωνσταντίνου θα χρειαστεί γνωριμίες πολλών ετών για να γλιτώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ