18/05/2021

Χρυσοχοΐδης: Διαλυόμαστε – Αυτά είναι τα λάθη του Βενιζέλου

Array
 Χρυσοχοΐδης: Διαλυόμαστε   Αυτά είναι τα λάθη του Βενιζέλου«Φοβούμαι ότι το ΠΑΣΟΚ οδηγείται μαθηματικά στη διάλυση όπως πάμε» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που επισήμανε όμως ότι τα μέτρα που περιέχονται στο «Μνημόνιο 3» θα υπερψηφιστούν από την πλειοψηφία των βουλευτών του…
Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη που μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι γενικότερο. Φοβάμαι, είπε, ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο, αλλά δεν είμαι εγώ εκείνος που θα προσδιορίσω τι θα γίνει και είμαι πολύ ανίκανος,ανάξιος και λίγος για να προσδιορίσω το μέλλον μιας ιστορικής παράταξης.
Αναφερόμενος στις συζητήσεις για το θέμα ηγεσίας,ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει κάνει ορισμένα κρίσιμα λάθη που τον έχουν οδηγήσει σε στρατηγικά αδιέξοδα. Το πρώτο ήταν ότι ακολούθησε τη λογική του μέσα έξω στην κυβέρνηση και το δεύτερο ότι δεν ήταν τόσο τολμηρός και καθαρός για το τι θέλει το ΠΑΣΟΚ για τη χώρα.
Τέλος, μιλώντας για την πιθανότητα δημιουργίας νέων πολιτικών σχηματισμών επισήμανε ότι το ζήτημα δεν είναι να δημιουργηθούν νέα ΚΟΔΗΣΟ της τάξης του 3%,αλλά η ανασύσταση της δημοκρατικής παράταξης.

Πηγή: kafeneio-gr.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ