13/06/2021

Εγκώμια Γιωργάκη για Σημίτη, Τσοχατζόπουλο… το 1999… όταν οι μίζες από Siemens και εξοπλιστικά έπεφταν σύννεφο

Array

Σ’ αυτή την αίθουσα πριν από τρία χρόνια ο Κώστας Σημίτης και ο Άκης Τσοχατζόπουλος και μαζί τους όλοι εμείς αποδείξαμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, έχει ιστορία, συνέχεια και δημοκρατική οργάνωση.

Αυτό το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ, εδώ μέσα σ’ αυτή την αίθουσα ενωμένο και δυνατό. Έτοιμο να προχωρήσει εμπρός με ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο, με ενότητα και δράση. Είναι κληρονομιά όλων μας και είναι ένα Κίνημα που έχουμε όλοι μας την υποχρέωση να στηρίξουμε στις δύσκολες μάχες που έχουμε μπροστά μας και στις Eυρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές, αλλά και στις μεγάλες προκλήσεις.

Είναι ένα Κόμμα που έχει Πρόεδρο τον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, έναν Πρόεδρο που οφείλουμε διατηρώντας βεβαίως όλοι μας τις συγκεκριμένες απόψεις που μπορεί να έχει σε επιμέρους ζητήματα, έναν Πρόεδρο που οφείλουμε να στηρίξουμε απερίφραστα και δημόσια όλοι, έτσι ώστε να διατρανώσουμε στην ελληνική κοινωνία την ενότητά μας στην πράξη, να δείξουμε ότι η ηγεσία μας έχει την απόλυτη στήριξη όλων των λαοπρόβλητων στελεχών του Κινήματός μας

Ομιλία ΓΑΠ στο 5ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, 20 Μαρτίου 1999

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ