28/07/2021

ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Array

The Bondholder

Ουαί. Έντεκα φορές το είπε ο Ιησούς στους Υποκριτές. Τους Κλέφτες και τις Πόρνες τους συγχώρεσε. (Άγιο Όρος, Πάτερ Γαβριήλ, 2010)

Δεν αντέχετε άλλο. Η υποκρισία έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Real News «1-1.5 εκ ευρώ στα ταμεία από πετρέλαιο με πρόταση που έκανε ο Θ Πάγκαλος.»

Τα ταμεία πέρυσι είχαν ταμειακό έλλειμμα 17 δις που τα πλήρωσε ο προϋπολογισμός. Τι θα κάνουν 1,5 εκατομμύρια την ημέρα; Όλο το χρόνο μιλάμε, αν ποτέ γίνει, για έσοδα 400 εκ.. Που θα βρεθούν τα αλλά 16,5 δις ευρώ Υποκριτές; Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε σταχτή στα μάτια του κόσμου την στιγμή που έρχεται το ασφαλιστικό;

Ο Θ. Πάγκαλος τον Μάρτιο μέσα από την βουλή ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ τα δικά μας δημοσιεύματα περί πετρελαίου. Ξαφνικά ανακάλυψε ο Πάγκαλος ότι έχει πετρέλαιο η Ελλάδα.; Υποκριτές.

Real News “επαναδιαπραγμάτευση του χρέους το 2012»

Τώρα καταλάβαμε. To REAL NEWS, δεν φοβάται το εισαγγελέα όταν γράφει σαν κύριο άρθρο ότι η χώρα θα κάνει στάση πληρωμών;

Υποκριτές όλοι σας. Όταν γράφαμε ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους διότι ήταν η μονή διέξοδο λεγάτε ότι τα blogs δεν είναι αξιόπιστα. Υποκριτές.

Δεν το κάνατε όμως αλλά διαλέξατε το δρόμο του ΔΝΤ. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα. Τα κάνατε όλα για να προστατέψετε τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ και την ΕΛΙΤ. Ναι υποκριτές, φίλοι του εργαζομένου και του φτωχού. Κόβετε συντάξεις από τα γεροντάκια, χαμηλώνετε το μισθό ενός νέου στα 580 ευρώ για να τον διώξετε από την χώρα, ελαττώνετε τις αποζημιώσεις μονό και μονό για να κρατήσετε τα πραγματικά σας αφεντικά ευχαριστημένα.

Αντί να εφαρμόσετε μια στρατηγική που αγκαλιάζει τον φτωχό και τον αδύνατον και δίνει στους νέους την ελπίδα της ευκαιρίας διαλέξατε το δρόμο της δουλείας. Υποκριτές. Μην ακούσουμε ξανά να μιλάτε ούτε για τον ελληνικό λαό ούτε για τον συνταξιούχο διότι είστε Υποκριτές.

Πως θα έρθει η χώρα σε πλεόνασμα ρε σαΐνια του κολλεγίου όταν κάθε χρόνο ο προϋπολογισμός πρέπει να πληρώνει όλο και περισσότερες συντάξεις αφού τα αποθέματα των ταμείων τα κάνατε δώρα στους Fidelity και την Oppenheimer;

Αν ήσασταν σωστοί και λάτρεις του λαού και όχι Υποκριτές θα ξέρατε ότι η πρώτη σας προτεραιότητα και  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ήταν ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ. Όχι με τα ψίχουλα που λένε τα υποκριτικά παπαγαλάκια σας αλλά με πραγματικά λεφτά. Τα λεφτά που πρέπει να πάνε στα ταμεία είναι πάνω από 200 δις.

Και το ξέρετε.

Φυσικά κάνετε το άκρως αντίθετο Υποκριτές

Προστατεύεται τα πραγματικά σας αφεντικά και ας το πληρώσει ο λαός. Κάνεις σας δεν τον αγαπά; Κάνεις σας δεν τον πονά;

Υποκριτές μας βάλατε στα δίκτυα του ΔΝΤ με σκοπό να κηρύξετε στάση πληρωμών αργότερα όταν τα ομολόγα- που δεν έχουν ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ – και που τα έχουν οι τράπεζες είναι είτε στην ΕΚΤ η έχουν λήξει και έχουν αποπληρωθεί από δάνεια του πακέτου στήριξης που έχουν ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.

Έτσι εκδηλώνετε την αγάπη σας για την χώρα; Συγχαρητήρια Υποκριτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ