23/04/2021

«Ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή»

Array
image2677Την εκτίμησή του ότι για τη σημερινή κατάσταση ευθύνονται οι πολίτες ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Πάγκαλος τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή».Όσον αφορά την περίοδο της μεταπολίτευσης ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι «η μεταπολίτευση λειτούργησε, είχαμε κοινωνική ειρήνη, καταφέραμε να πάμε μπροστά και έχουμε πάει πολύ μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, 20 χρόνια πριν».

Τόνισε επίσης ότι χρειάζεται αναγέννηση της οικονομίας με ένα νέο μοντέλο καθώς όπως είπε «αφήσαμε την αγροτική παραγωγή και γίναμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι».

Ο κ. Πάγκαλος έριξε μεγάλες ευθύνες για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου αναφέροντας ότι «είναι φαινόμενο παρασιτισμού και τριτοκοσμικό, καθώς οι πολιτισμένες χώρες δεν έχουν εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους» Σε όλους οφείλεται το φαινόμενο αυτό». Το σύστημα στηριζόταν στο συνδικαλισμό και τις προσλήψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και διαδήλωνε μαζί με τους υπαλλήλους της Βουλής που έχουν προνόμια».

Όσον αφορά το πανεπιστημιακό άσυλο ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «το πανεπιστημιακό άσυλο κατήντησε ορισμένες μειοψηφίες να επιβάλλουν τη θέλησή τους. Να μην τολμάει να μιλήσει αντιφρονών είναι δημοκρατία; Αυτός είναι φασισμός, μαύρος ή κόκκινος αδιάφορο, και αυτοί που το ανέχονται είναι φασίστες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τα βέλη του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγέ ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ταξίδι του Α. Τσίπρα στην Αργεντινή. «Πήγε ο Τσίπρας στην Αργεντινή και είχαμε λεηλασίες σε σούπερ μάρκετ με δύο νεκρούς, ενώ εξερράγη και ένα ηφαίστειο» ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ