14/04/2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Array

20121225-075551.jpgΠΑΝΟΣ N. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Για το Olympia.gr

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι,

Με την ευκαιρία της έλευσης της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, σας εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του θεανθρώπου, να ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές μας, από την οδυνηρή οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κυρίως κρίση που υφιστάμεθα και να αποτελέσει έναυσμα δημιουργικής ανασυγκρότησης της ελληνι-κής κοινωνίας. Δυστυχώς ως κράτος και ως κοινωνία πληρώνου-με σήμερα, τις τραγικές ανεπάρκειες και ολιγωρίες της μεταπο-λιτευτικής μας πολιτικής τάξης, που εξαρτημένη από τις χρόνιες δυσπλασίες της πολιτικής μας ζωής, αλλά και την

κομματική ιδιοτέλεια, δεν μπόρεσε μέσα από εύτολμες και εμπνευσμένες μεταρρυθμίσεις, να δρομολογήσει την ταχεία ανασυγκρότηση της Ελλάδος και την μετάβασή τηςστο νέο ανταγωνιστικό παγκο-σμιοποιημένο περιβάλλον. Όμως ο ελληνισμός θα επιβιώσει και θα καταφέρει, αντλώντας δυνάμεις από την αστείρευτη τιμαλφή πολιτιστική μας μήτρα τηνΟρθοδοξία, αλλά και από τις κλασι-κές αξίες αρετής των ελλήνων – αλληλεγγύη, φιλότιμο, δημιου-ργικότητα,φιλοπατρία- να επανατροχιοδρομηθεί και πάλι στην λεωφόρο της προόδου και της ευημερίας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, αγα-πημένοι μουφίλοι. Ο καινούριος χρόνος 2013, να είναι εποικο-δομητικός, να σας χαρίσει Υγεία, ηθική ευημερία και κάθε καλό στο σπιτικό σας.

Συνακόλουθα θα ήθελα να ευχηθώ στο αγαπητό μου

www.olympia.gr και σε όλους τους συνεργάτες του που πρα-γματώνουν μια άξια και ευπρεπή δημοσιογραφική τομήστα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ο καινούριος χρόνος 2013 να τους χαρίσει υγεία και ευόδωση όλων των ευγενών προσδοκιών τους. Και μέσα απο την εποικοδομητική ενημερωτική τους παρουσία, να προαγάγουν, σήμερα που η ελληνική κοινωνία βιώνει μια απερί-σταλτη οικονομική κρίση, την κοινωνική αλληλεγγύη, τηνφιλα-λληλία και την αγάπη του Χριστού, που είναι η σταθερή ηθική πολιτισμική αναφορά των Ελλήνων, στην αχανή λεωφόρο του χρόνου.

Με βαθύβλυστη αγάπη

ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας

www.politikanet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ