23/04/2021

Το μνημόνιο οδηγεί μαθηματικά στην χρεοκοπία

Array
909 288311724605074 1617445158 n

Ήταν αναμενόμενο. Η πραγματική οικονομία καταστράφηκε λόγω μνημονίου και τώρα οι συνέπειες είναι ολέθριες. Ήταν εμφανές και το είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή πως η υπερφορολόγηση δεν ηταν “λαθάκι” αλλά ολέθριο σχέδιο καταστροφής, γνωστό σε όποια χώρα εφαρμόστηκε.

Η πλακίτσα και οι άθλιοι εκβιασμοί που έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου με την χρεοκοπία για να εκβιάσει τους ψήφους της ΚΟ, πλέον είναι πραγματικότητα. Μετά από τρία χρόνια “πολεμικών δεικτών” ύφεσης και ανεργίας, η εθνική αστική τάξη, η υγιής δύναμη κάθε οικονομίας γονάτισε. Η οικοδομή καταστράφηκε. Η παραγωγή καταστράφηκε. Κάθε παραγωγική διαδικασία, εκτός της υπερφορολόγησης, αντιμετώπιζε τον διπλασιασμό του κόστους καυσίμων, τις υπέρογκες αυξήσεις του κόστους ενέργειας (ρεύματος), συνθήκες που εάν εφαρμόζοντο ακόμα και αποσπασματικά, θα οδηγούσαν σε ύφεση ακόμα και την Κίνα.

Η δολοφονία της οικονομίας μέσω του μνημονίου είναι πλέον γεγονός. Η ανυπαρξία αναπτυξιακής πολιτικής φαίνεται από τους δείκτες. Ο “μεγάλος στοχαστής” πέτυχε το έργο του. Η Ελλάδα είναι πλέον έρμαιο των δόσεων για να αυξάνουν ένα χρέος που πλην των κρατικών ομολόγων είναι στο σύνολο του απεχθές και αδύνατο να εξυπηρετηθεί. Η υπογραφή των δανειακών σε Αγγλικό δίκαιο έγινε μόνο και μόνο για την κατάσχεση της εθνικής περιουσίας όταν το σύνολο του χρέους φτάσει στο “ικανό” επίπεδο για να εξανεμίσει ορυκτό πλούτο και ασημικά.

Το μνημόνιο υπήρξε η μεγαλύτερη ληστεία δυτικού κράτους στην ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ