11/04/2021

“Νέες” αποκαλύψεις για λογαριασμούς και την “θητεία” του Παπακωνσταντίνου!

Array

20121229-080210.jpgΣχολιάζοντας τις ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

« Μόλις σήμερα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έμαθαν για τον “κακό” Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Με ιερή οργή και ηθικολογίες σπεύδουν να του επιβάλουν τις “σκληρές” ποινές της διαγραφής και του εξοστρακισμού από το σύστημα.

Προφανώς χθες δεν γνώριζαν το ποιόν του στενού συνεργάτη και δικού τους ανθρώπου…
Μέχρι τώρα ήταν “καλός και συνεργάσιμος” με όλους τους φίλους του σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Ήταν εκείνος που υπογράφοντας το 1ο Μνημόνιο έφερε στην Ελλάδα την Τρόικα μαζί με όλα εκείνα τα δεινά που συνεχίζουν να βασανίζουν τον λαό μας.

Δεν γνώριζε για παράδειγμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλος τίποτα για τον τρόπο με τον οποίο ο τέως υπουργός απέφυγε την υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες στρατιωτική θητεία. Ούτε βέβαια γνωρίζει ο άνθρωπος τίποτα για παράνομες μεθοδεύσεις…

Επίσης ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας μάλλον δεν γνώριζε κάτι για τις τραπεζικές συναλλαγές του τέως ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες, τις οποίες ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν δήλωσε σε κανένα «Πόθεν έσχες» του. Που να προλάβει…

Επειδή οι κύριοι υπουργοί δεν βρήκαν το χρόνο να τα ψάξουν ή πιθανόν τα διαθέσιμα στοιχεία στα υπουργεία τους να είχαν την ίδια τύχη με την λίστα Lagarde, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ζητήσουν άμεσα μέσω της Βουλής την απόδοση πολιτικών και ποινικών ευθυνών τόσο στον ίδιο όσο και στους αρμόδιους, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, για όλες τις υποθέσεις του Γιώργου Παπακωνσταντίνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ