13/04/2021

ΘΩΡΗΚΤΟ “ΑΒΕΡΩΦ” ΚΑΙ ΤΟ “ΚΕΡΥΝΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

Array
Όλοι μα όλοι καταδίκασαν και καταδικάζουν την βεβήλωση του ένδοξου θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ απο μια γαμήλια δεξίωση που δόθηκε πάνω στο Ιερό Τέρας του Πολεμικού Ναυτικού της Μητέρας Ελλάδας.
Μερικοί ανεγκέφαλοι χρησιμοποίησαν το κατάστρωμα του θωρηκτού για να χορέψουν τσιφτετέλια με τουρκικούς αμανέδες μη λαμβάνοτες υπόψη πως εκείνο το κατάστρωμα βάφτηκε με Ελληνικό αίμα και σε εκείνο το αίμα χρωστούν την ελευθερία τους.
Είναι όλοι αχαρακτήριστοι και μια είναι η τιμωρία τους.
Να επιστρέψουν όλοι εκεί και να καθαρίσουν με την γλώσσα τους το κατάστρωμα και με το σάλιο τους να ξεσκονίσουν τα θρυλικά κανόνια του ΑΒΕΡΩΦ.
Αυτό το ανόητο πάρτυ που έγινε στο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ μου θυμίζει το κάλεσμα κάποιου προς τον ταλάτ να κάνουν τον γύρο της Κύπρου με το καράβι της Κερύνειας το καράβι ΚΕΡΥΝΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Φανταστείτε ένα εγκληματία πολέμου σε βάρος της Κύπρου και της ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ να κάνει τον γύρο της Κύπρου με το θρυλικό καράβι της Κερύνειας.
Καί όλοι ξέρομε ότι το πλήρωμα του καραωιού της Κερύνειας ήταν τρείς ναύτες και ένας καπετάνιος.
Άρα ο ταλάτ με τον άλλον δεν θα μπορούσαν να οδηγήσουν το καράβι της Κερύνειας άρα κάποιο τουρκικό πολεμικό πλοίο θα τους ρυμουλκούσε.
Μπορείτε να πείτε τι ΑΒΕΡΩΦ τι ΚΕΡΎΝΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Όλα στον γάμο του καραγκιόζη για τον καραγκιόζη.
Ο Δήμαρχος Μετσόβου γενέτειαρας της οικογένειας Αβέρωφ που
κληροδότησε με έξοδα της το θωρηκτό στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό εξεμάνη.
Οι Δημάρχοι και οι Κοινοτάρχες της Κερύνειας θα συνόδευαν τον ταλάτ στον γύρο της Κύπρο με το καράβι ΚΕΡΥΝΕΙΑ – ΕΛΥΘΕΡΙΑ;
Ιδού η ρόδος ιδού και το ΚΑΡΑΒΙ.
Κώστας Τζαβέλλας
Έλληνας Κερυνειώτης
Ιούνιος 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ