19/04/2021

“Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων εκτελεί ψυχρά και τα ανήλικα…”

Array

resalto
http://www.resaltomag.gr/
” Δεν περνάει μέρα που να ΜΗ πιστοποιεί η κυβέρνηση την κακουργηματική της πώρωση και τον ακραίο δωσιλογισμό της: Ότι εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της Νέας Τάξης ΚΑΤΑ της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι μια κυβέρνηση ψυχρών και πωρωμένων εκτελεστών!!!

Τώρα προχωρεί ακάθεκτη στην εξόντωση των παιδιών. Είναι ανατριχιαστική η ρύθμιση της δικτατορικής κυβέρνησης του ΔΝΤ η οποία γενικεύσει την εργασία και στους ανήλικους…
Είναι μια ρύθμιση «σκλαβοπάζαρο παιδιών» η οποία βαπτίζεται «μαθητεία»(!), μια προσφορά στους εργοδότες φτηνής εργατικής δύναμης, χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια, χωρίς συστολές.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

Η αποτρόπαια πτυχή αυτής της ρύθμισης είναι ότι καταδικάζει και εξοντώνει ολοκληρωτικά τα παιδιά των φτωχών: Καταργεί ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ σπουδών σε αυτά τα παιδιά. Δεν είναι ΠΟΤΕ δυνατόν ένας ανήλικος να δουλεύει εξοντωτικά και ταυτόχρονα να μπορεί να παρακολουθεί το σχολείο.

ΕΔΩ πλέον ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ το κατακτημένο δικαίωμα: Να μορφώνονται τα παιδιά του λαού μέχρι τα 18 τους χρόνια, τουλάχιστον.

Πώς αλήθεια, θα μπορεί να παρακολουθήσει το σχολείο του ένα παιδί που κάνει το πρωί 6 ώρες μάθημα και το απόγευμα δουλεύει για 6 – 8 ώρες; Πότε θα διαβάσει, πότε θα ξεκουραστεί;

Πολύ απλά, δε θα μπορεί.

Θα επιλέγει την πιο εύκολη γνώση, το κατώτερο επίπεδο των βασικών στόχων κάθε τάξης, θα μαθαίνει από μικρός να κατεβάζει τις απαιτήσεις του από τον εαυτό του και από τη ζωή.

Να πώς έρχονται να συνδεθούν και από αυτή τη σκοπιά οι εξελίξεις στο χώρο της εργασίας με αυτές στην εκπαίδευση: Στο νέο, διαφοροποιημένο σχολείο που θέλει να φέρει η κυβέρνηση θα υπάρχουν δίπλα δίπλα οι μαθητές μειωμένων απαιτήσεων και οι άλλοι που θα μπορούν να προχωρήσουν τις σπουδές τους με καλύτερους όρους.

Η Κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου ΑΝΟΙΚΤΑ και ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ κατασκευάζει σχολεία για τους είλωτες και σχολεία για τους φεουδάρχες…”

Παραθέτουμε και το παρακάτω κείμενο από το σημερινό «Ριζοσπάστη»:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5710395&publDate=22/6/2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ