13/04/2021

Αλλαγές σ’επικοινωνιακό επιτελείο και κόμμα ετοιμάζει ο Α.Σαμαράς

Array

Μετά το Συνέδριο θα λάβουν χώρα οι αλλαγές σε κόμμα και επικοινωνιακό επιτελείο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως η ΝΔ πρέπει να επανέλθει σε κυβερνητική τροχιά και γι΄αυτό ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές. Ο Κώστας Μαρκόπουλος ή ο Λυκουρέντζος προορίζεται για την θέση του Ζαγορίτη, ενώ σίγουρη πρέπει να θεωρείται η αντικατάσταση του Πάνου Παναγιωτόπουλου από τον Χαρβαλιά. O πρώην διεύθυντης του ” Έθνους” αναμένεται ν’αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ από τον Σεπτέμβριο…

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα προσπαθήσει να δώσει νέα ώθηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα δώσει το δικό του ιδεολογικό στίγμα στο Συνέδριο. Πληροφορίες φέρνουν Α. Σαμαρά δυσαρεστημένο με το έργο κάποιων τομεαρχών.

Ανάκαμψη δείχνουν τα γκάλοπ

Ανάκαμψη της ΝΔ κατά τρεις ή ακόμη και τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες δείχνουν τα γκάλοπ που τρέχουν για λογαριασμό της Ρηγίλλης και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ έχει περιοριστεί στις 7 ποσοστιαίες μονάδες , ενώ από τη Ρηγίλλης πιστεύουν πως η διαφορά θα πέσει κάτω από τις πέντε μονάδες μέχρι τον Οκτώβριο.

www.politicsnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ