Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

-Η ΝΔ είναι γεμάτη ομοφυλόφιλους γι΄αυτό πρέπει να επεκταθεί και σ΄αυτούς το σύμφωνο συμβίωσης!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140821110546
ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ!!!
Εξαλλος έγινε ο παντελονάτος Μάκης Γιακουμάτος μόλις άκουσε την παρέμβαση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ για τους ομοφυλόφιλους νεοδημοκράτες, με αφορμή την επάκταση του συμφώνουν συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.
Ο σκληροτράχηλος Μάκης, που όλο αυτό το διάστημα έχει κατατροπώσει τις τιμές, αίφνης είχε να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα που θίγει την Τιμή των Γαλάζιων Πρίτζι, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.
Πρώτη η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ άρχισε ξαφνικά να επαναφέρει το θέμα λέγοντας ότι η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια συμφέρει και τη ΝΔ!
Πρόκειται για ένα θέμα που και τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης είχαν συμφωνήσει να παγώσει!
Και η Αφροδίτη δεν αρκέστηκε μόνο σ΄ αυτό:
-«Εχει γούστο να μας πουν ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι δεξιοί» είπε και έριξε τη βόμβα: «Ο βουλευτής μας Κ. Τριαντάφυλλος καταθέτει τροπολογία ειδικά για το σύμφωνο συμβίωσης. Θα το περάσουμε για να βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και τους γαλάζιους».
Να λοιπόν που η συμφωνία των δύο κομμάτων πάει αμέσως περίπατο και οι βουλευτές της ΝΔ αμήχανοι δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν το ζήτημα.
O Mάκης λοιπόν τηλεφώνησε έξαλλος στον Αθανασίου
-Ρε Μπάμπη, εγώ δεν θα γίνω ντίγκι-ντάγκας στα γεράματά μου. Σε παρακαλώ να πάρεις τα μέτρα σου. Για μια τιμή ζούμε σ΄αυτή την άτιμη την κενωνία. Κι όπως ξέρεις, εμείς οι νεοδημοκράτες κρατάμε ψηλά το αντριλίκι. Και φυσικά δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι νεοδημοκράτες, ούτε ομοφυλόφιλοι νεοδημοκράτες δικαστές, ούτε ομοφυλόφιλοι νεοδημοκράτες παπάδες.
Πάνω απ΄ όλα η οικογένεια. Ρε Μπάμπη! Εμείς οι δεξιοί, είμαστε νοικοκυραίοι άνδρες και γυναίκες. Δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι…Δεν αντέχω άλλο πλήγμα στην ηθική του κόμματος. Ολες αυτές τις μέρες κλαίω για τα πάθη της Αννας Μισέλ που έδωσε αφορμή να πούνε ότι εμείς οι νεοδημοκράτες, δεν είμαστε καλοί οικογενειάρχες. Δεν θα αντέξω άλλο χτύπημα. Σου προτείνω, εγώ κι εσύ να φορέσουμε τις αγαπημενες στολές της Κου Κουξ Κλαν και να πάμε νύχτα στο σπίτι της Αλ Σάλεχ να την κάψουμε. Πάνω απ΄ όλα η οικογένεια ρε Μπάμπη. Εμείς είμαστε νοικοκυραίοι. Νοικοκυραίοι ρε Μπάμπη, νοικοκυραίοι…
Οι δύο άνδρες ξέσπασαν σε λυγμούς, τα δάκρυά τους ήταν καυτά…

www.kourdistoportocali.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ